Maak van jouw project een beeldbepalend project

ALUMINIUM GEVELBEKLEDING

Neem direct contact op

ALUMINIUM GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding van aluminium kan van ieder pand iets moois maken. Echte schoonheid zit namelijk aan de buitenkant. Oké, dat is misschien wat kortzichtig, maar bij veel van de projecten waar wij aan mee werkten maakt de aluminium gevelbekleding het gebouw echt af. We realiseren nieuwbouw of transformeren gebouwen. De verschillende verschijningsvormen van onze aluminium gevelbekleding bieden daarvoor oneindig veel mogelijkheden. Je hebt daarbij ook enorm veel vrijheid in de vormgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwart aluminium gevelbekleding? Zo geef je jouw project een unieke uitstraling.

Onze gevels kunnen worden uitgevoerd als geïsoleerde gevel, met verlichting of bijvoorbeeld als beweegbare gevel. Ook een groengevel is een duurzame optie.

Aluminium gevelbekleding met MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen eindeloze mogelijkheden voor metalen gevels. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Bij transformatie van een gebouw is het gebruik van MD Strekmetaal dan ook een uitgelezen kans om een perfect eindresultaat te behalen.

Meer over MD Strekmetaal

Aluminium gevelbekleding met MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het gebouw een verhaal. Welk patroon je ook kiest, metalen gevelbekleding van MD Designperforatie geeft aan een nieuwbouwproject een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw is een gevel met MD Designperforatie een goede optie.

Meer over MD Designperforatie

Aluminium gevelbekleding met MD Formatura

Een intelligente gevel met een unieke uitstraling, dat wordt gerealiseerd met MD Formatura. Doordat MD Formatura variabele openingen heeft kan het onder andere de wind afremmen. Door te spelen met de omzettingen, creëren we een spraakmakend geheel. Op ieder moment van de dag lijkt het alsof je steeds een andere gevel hebt.

Meer over MD Formatura

Aluminium gevelbekleding met MD Lamel

Bij projecten met MD Lamel passen we dit product zowel in horizontale als in verticale stand toe. MD Lamel is uitermate geschikt voor gevels die moeten voldoen aan specifieke brandveiligheids- en ventilatievoorschriften. Naast toepassing van lamellen gevels in nieuwbouw realiseren we met onze lamellen gevels ook de transformatie van gebouwen.

Meer over MD Lamel

Nog meer (zwarte) aluminium gevelbekleding

Naast deze vier soorten (zwarte) aluminium gevelbekleding hebben wij nog meer mogelijkheden, zoals MD Shapes, MD Flack, MD Nettick en MD Mosaik. Bij alle ontwerp wensen hebben wij een geschikt product. Bekijk daarom onze productpagina om een goed beeld te krijgen van ons assortiment aluminium gevelbekleding. Ben jij op zoek naar een aluminium gevel? Bij MetaDecor ontzorgen wij jou van A tot Z.

De voordelen van een aluminium gevel

Veel bedrijven, architecten en aannemers kiezen voor aluminium gevelbeplating. Vooral omdat ze dit mooi vinden. Iedere gevel vertelt namelijk een eigen verhaal. Daarnaast zorgt een opvallende gevel ervoor dat een gebouw in het oog springt en opvalt. Door het aluminium materiaal aan de gevel te bevestigen, krijgen panden namelijk een moderne uitstraling. Naast het esthetische aspect zijn er natuurlijk nog meer voordelen aan de aluminium beplating te verbinden.
Hieronder noemen wij er een paar:

√ Veel toepassingsmogelijkheden

De aluminium gevelbekleding van MetaDecor kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als klant kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de gehele gevel van aluminium te voorzien. Het is ook mogelijk om alleen accenten te leggen. Denk aan het bekleden van de ruimtes tussen ramen. En het allermooiste? Onze gevelbekleding van aluminium kan op alle soorten gebouwen geplaatst worden.

√Duurzame oplossing

Het Nederlandse klimaat is wispelturig. Onze zomers kunnen heet zijn en onze winters nat en koud. We houden allemaal van de zon, maar wat als de zon hinderlijk in jouw gezicht schijnt? Klinkt het reguleren van daglichttoetreding jou als toekomstmuziek? Met onze oplossingen ben jij onder andere in staat om het binnenklimaat te reguleren en te zorgen voor extra daglicht of schaduw wanneer dit gewenst is. Bij MetaDecor bieden wij jou deze duurzame oplossingen! Hoe wij dit doen? Wij vertellen het je graag.

√ Weinig onderhoud

Om onze aluminium gevelbeplating mooi te houden is gevelonderhoud van groot belang. Gelukkig heeft dit materiaal relatief weinig onderhoud nodig. Aluminium is onderhoudsvriendelijk, aangezien de gladde en glanzende afwerking geen stof en zand aantrekt. Door het regelmatig schoon te maken, kun je er ongestoord van genieten. Het is daarbij wel van belang om rekening te houden met een aantal factoren, waaronder de plaatselijke omstandigheden en van de natuurlijke bewassing door regen. Meer weten? Bekijk onze pagina over gevelreiniging.

√ Ontzettend licht en 100% recyclebaar

Naast het feit dat aluminium gevelbeplating onderhoudsvriendelijk is en bekend staat om haar lange levensduur, is aluminium 100% recyclebaar. Het grote voordeel van aluminium is dat het een licht materiaal is. Dit maakt dat aluminium gevelbeplating makkelijk te plaatsen is en de constructie minder te verduren heeft. Bovendien kost de recycling weinig energie.

Een pand van aluminium gevelbekleding voorzien?

√ Duurzaam √ Weinig onderhoud √ Een prachtige uitstraling.

De keuze om aluminium op jouw gevel aan te brengen is zo gemaakt. Gelukkig kan MetaDecor jou daarbij helpen. Als bedrijf hebben wij verschillende mogelijkheden in huis, waaronder: MD Strekmetaal, MD Lamel, MD Formatura en MD Designperforatie. Nieuwsgierig naar onze gevelbekleding van aluminium? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel gerust naar +31 (0)38 331 81 81 of laat je gegevens hieronder achter en wij bellen jou. Weet jij al hoe jouw ideale aluminium gevelbekleding eruit moet zien?

Anderen bekeken ook

Sparren met een Sales Engineer?

Laat je gegevens achter