EEN BIJZONDERE UITSTRALING MET METALEN BINNENWANDEN

BINNENWANDEN

Maak het bijzonder met metaal

Ben je op zoek naar een bijzondere manier van het bekleden van binnenwanden? Je zou het misschien niet zo gauw bedenken, maar een aantal van onze producten is ook heel goed binnen toe te passen. Neem bijvoorbeeld MD Designperforatie. Pas een mooie afbeelding in perforatie toe en je creert een unieke uitstraling die je niet snel tegenkomt. En dat is wat je als architect of ontwikkelaar het liefste wilt.

Binnenwanden met
MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen een zeer ruime diversiteit aan binnenwanden. Voor elke uitstraling die je wilt creëren, hebben wij een bijpassend patroon. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Hierdoor biedt dit product jou veel mogelijkheden om die ene indruk achter te laten.

Meer over MD Strekmetaal

Binnenwanden met
MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het interieur een verhaal door de wijze waarop we de perforatie inzetten. Welke afbeelding of patroon je ook kiest, metalen binnenwanden van MD Designperforatie geven aan een nieuwbouw project een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw zijn binnenwanden met MD Designperforatie een goede optie. Ook is dit project breed toepasbaar, waardoor je vele mogelijkheden hebt.

Meer over MD Designperforatie

Anderen bekeken ook

STEL JE VRAAG AAN ONZE DESKUNDIGE!