Metadecor is maatschappelijk betrokken en steunt diverse initiatieven
   

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Metadecor vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we lokale verenigingen, instellingen en goede doelen graag bij hun doelstellingen. Sponsoring is voor ons een manier om goed werkgeverschap te laten zien en op deze manier medewerkers aan ons te binden.

Niet vroeg genoeg beginnen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen luidt het gezegde. Of het begint met de jeugd. Daarom sponsoren wij een jeugdteam van voetbalvereniging DOS Kampen in de vorm van trainingspakken. Met deze sponsoring willen we de jeugd letterlijk en figuurlijk warm laten lopen voor het vak Bouwkunde en onze producten. Met als doel mensen aan Metadecor te binden als medewerker. Hierbij bieden we ook diverse scholingstrajecten aan naast het werken en leren op de werkvloer. Daarnaast heeft Dos Kampen als visie 'Samen beter' en dit sluit goed aan bij onze eigen werkwijze.

De Bolleschuur

Samen met vele vrijwilligers heeft Metadecor eraan bijgedragen dat De Bolleschuur in Grafhorst weer een rol speelt in de gemeenschap. Met man en macht is De Bolleschuur omgetoverd tot een plek waar jong en oud samen kunnen komen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en de schuur is ook af te huren voor feesten en partijen.

Sponsoraanvraag doen?

Wij vinden het belangrijk dat een sponsoraanvraag past bij onze organisatie en daar beoordelen wij alle aanvragen op. Jouw sponsoraanvraag moet daarom aan de volgende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor sponsoring:

• De sponsoring moet aansluiten bij onze bedrijfs- en marketingdoelstellingen.
• Gaaf, Eenvoud, Vindingrijk, Eenheid, Levenslustig zijn onze kernwaarden en daar moet de aanvraag bij passen.
• Samenwerken staat bij ons centraal en dat moet een sponsoraanvraag ook in zich hebben.
• Wij sponsoren uitsluitend projecten, activiteiten of verenigingen die raakvlakken hebben met geloof, sport, ontwikkeling, goede doel, samenspel, gezondheid of maatschappij.
• Wij sponsoren activiteiten of partijen die ons de mogelijkheid bieden ons relatienetwerk te onderhouden, te versterken en onze naamsbekendheid te vergroten voor een betere personeelswerving.

Deze activiteiten of projecten komen niet in aanmerking:
• Risicovolle of milieubelastende sporten en activiteiten
• Studiereizen
• Studentenverenigingen
• Individuele personen

Wij nemen alleen aanvragen in behandeling die voldoen aan bovenstaande eisen. Je dient jouw aanvraag in door een mail te sturen naar communicatie@metadecor.nl. Metadecor beslist over het wel of niet toekennen van een aanvraag en de hoogte daarvan. Binnen twee weken na je aanvraag brengen we je hiervan op de hoogte.