Metadecor is maatschappelijk betrokken en steunt diverse initiatieven
   

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Metadecor vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we lokale verenigingen, instellingen en goede doelen graag bij hun doelstellingen. Sponsoring is voor ons een manier om goed werkgeverschap te laten zien en op deze manier medewerkers aan ons te binden.

De Hersenstichting

Een hersenaandoening zet iemands leven en die van zijn geliefden helemaal op zijn kop. Ondertussen heeft 1 op de 4 Nederlanders een hersenaandoening. Hiermee zijn deze aandoeningen hard op weg om de grootste ziekte van Nederland te worden. Vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom is het belangrijk om je hersenen gezond te houden. Dit doe je o.a. door genoeg te bewegen. Daarom heeft De Hersenstichting de Ommetje app geïntroduceerd voor particulieren en bedrijven. Als werkgever stimuleren wij onze medewerkers om elke dag 20 minuten een ommetje te doen. Wandelen vermindert stress, zorgt voor een betere stemming, vergroot je creativiteit én geeft energie. Redenen genoeg om te wandelen. En we steunen hiermee ook De Hersenstichting in hun onderzoek naar hersenaandoeningen. Meer informatie over de app of wil je ook meedoen, ga naar de website van De Hersenstichting.

De Bolleschuur

Samen met vele vrijwilligers heeft Metadecor eraan bijgedragen dat De Bolleschuur in Grafhorst weer een rol speelt in de gemeenschap. Met man en macht is De Bolleschuur omgetoverd tot een plek waar jong en oud samen kunnen komen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en de schuur is ook af te huren voor feesten en partijen.

Sponsoraanvraag doen?

Wij vinden het belangrijk dat een sponsoraanvraag past bij onze organisatie en daar beoordelen wij alle aanvragen op. Jouw sponsoraanvraag moet daarom aan de volgende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor sponsoring:

• De sponsoring moet aansluiten bij onze bedrijfs- en marketingdoelstellingen.
• Gaaf, Eenvoud, Vindingrijk, Eenheid, Levenslustig zijn onze kernwaarden en daar moet de aanvraag bij passen.
• Samenwerken staat bij ons centraal en dat moet een sponsoraanvraag ook in zich hebben.
• Wij sponsoren uitsluitend projecten, activiteiten of verenigingen die raakvlakken hebben met geloof, sport, ontwikkeling, goede doel, samenspel, gezondheid of maatschappij.
• Wij sponsoren activiteiten of partijen die ons de mogelijkheid bieden ons relatienetwerk te onderhouden, te versterken en onze naamsbekendheid te vergroten voor een betere personeelswerving.

Deze activiteiten of projecten komen niet in aanmerking:
• Risicovolle of milieubelastende sporten en activiteiten
• Studiereizen
• Studentenverenigingen
• Individuele personen

Wij nemen alleen aanvragen in behandeling die voldoen aan bovenstaande eisen. Je dient jouw aanvraag in door een mail te sturen naar communicatie@metadecor.nl. Metadecor beslist over het wel of niet toekennen van een aanvraag en de hoogte daarvan. Binnen twee weken na je aanvraag brengen we je hiervan op de hoogte.