ONTDEK DE SCHOONHEID EN DUURZAAMHEID

GROENE GEVEL

Neem direct contact op

GROENE GEVEL

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van een groene gevel van Metadecor, de gevelspecialist op het gebied van metalen gevelbekleding in combinatie met groen. Wij geloven in het creëren van groene gevels die zowel de esthetiek als de duurzaamheid van gebouwen en de stad verbeteren. Of je nu een architect, aannemer of gebouweigenaar bent, onze unieke groene gevelbekleding en gevelsystemen zijn de perfecte keuze voor jouw project.

Groene gevels: samensmelting van natuur en architectuur

Groene gevels zijn de ultieme samensmelting van natuur en architectuur. Ze combineren de schoonheid van groen met de functionaliteit van gevelbekleding, resulterend in spraakmakende gevels met een scala aan voordelen. Onze groene gevelsystemen maken gebruik van verticaal geïnstalleerde planten die groeien op een speciaal ontworpen ondersteuningsstructuur. Deze innovatieve benadering biedt tal van voordelen voor zowel het gebouw als het milieu. Dit in combinatie met onze metalen gevelbekleding maak je een gebouw dat in het oog springt. Je kunt het onder andere met de volgende bekledingen combineren: 

Groene gevel

Groene gevel

Waarom een groene gevel aanleggen?

Een aantal redenen, waarom het aanleggen van een groene gevel of buitenmuur een goed idee is.

  • Esthetisch: Groene gevels transformeren gewone gebouwen in adembenemende architectonische meesterwerken. De weelderige groene begroeiing biedt een verfrissende en uitnodigende uitstraling die zowel bewoners als voorbijgangers waarderen.
  • Duurzaam: Groene gevels dragen bij aan een groenere toekomst. Ze verhogen de biodiversiteit, verbeteren de luchtkwaliteit en verminderen het stedelijk hitte-eilandeffect. Door te kiezen voor een groene gevel, draag je actief bij aan de vermindering van jouw ecologische voetafdruk.
  • Energie-efficiëntie: Groene gevels fungeren als een natuurlijke isolator, waardoor de warmteoverdracht van gebouwen wordt verminderd. Dit resulteert in energiebesparingen, het verhoogt thermisch comfort en zorgt voor lagere energiekosten.
  • Geluidsisolatie: Het combineren van groene gevels met metalen gevelbekleding biedt een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. De metalen gevelbekleding biedt uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, waardoor je het lawaai van buitenaf vermindert en je een rustige binnenomgeving creëert. Zo heb je een uitstekende groene gevel isolatie.

Groene buitenmuur van Metadecor

Bij Metadecor hebben we een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en installeren van een groene buitenmuur. Onze experts werken nauw met je samen om aan jouw specifieke behoeften en ontwerpeisen te voldoen. Of je nu een klein residentieel project hebt of een groot commercieel gebouw, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van jouw groene gevelproject.

Neem contact met ons op voor een groene gevel

Ben je klaar om de schoonheid en voordelen van groene gevels te omarmen? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en samen een op maat gemaakte groene geveloplossing te ontwikkelen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van ontwerp tot installatie. Samen creëren we een groene spraakmakende gevel die zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam is. Maak een statement met groene gevels. Kies voor Metadecor als jouw betrouwbare partner in groene gevelbekleding en gevelsystemen. Neem nu contact met ons op via +31 (0)38 331 81 81 of stuur een mail naar sales@metadecor.nl.

Anderen vonden dit ook interessant

Sparren met een Sales Engineer?

Laat je gegevens achter