Samen maken we spraakmakende gevels

Onze wereld

Wereld van Metadecor

Samen met architecten en opdrachtgevers wereldwijd unieke gevels maken. Dat is waarvoor we iedere dag weer opstaan. Een gaaf proces en eindresultaat met een gevel die verder gaat dan alleen een gevel. We willen een eenheid creëren tussen een bouwkunst en haar leef- en werkomgeving. Een gevel met oog voor duurzaamheid, circulariteit, leefbaarheid en gezondheid. Denk daarbij aan een gevel die de zon buiten houdt en een gebouw koel. Of een gevel die de windbelasting op een gebouw afremt. Een metalen gevel die recyclebaar is. We maken de wereld met elkaar iedere dag een stukje mooier voor mens en natuur met behulp van techniek en innovatie. We werken samen met onder andere deze aannemers en architecten: Aan de Stegge, Akor Bouw, Heijmans, Jongen Bouwbedrijven, BAM, Van Wijnen, UNStudio, BiermanHenket, cepezed, Benthem Crouwels, Rempt van der Donk en Studioprototype.

SAMEN ONZE DROOMGEVEL REALISEREN DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST?

Hoe werkt onze wereld?

Wij werken met een team van deskundige en gedreven collega’s die ieder een zeer belangrijke bijdrage levert aan het proces. Want zonder hen geen Metadecor. We hebben een gezonde dosis zelfvertrouwen en zijn vindingrijk. We maken het onmogelijke mogelijk en dat levert unieke bouwkunsten op die toekomstbestendig en innovatief zijn. Processen houden we eenvoudig voor jou als opdrachtgever, maar ook voor onszelf. Dit doen we door grote projecten klein te maken. Daarbij vinden we persoonlijk contact belangrijk en doen we wat we zeggen. Wij zijn levenslustig en onbevangen, op zoek naar technische uitdagingen voor dat unieke duurzame eindresultaat.

WIJ STAAN VOOR GEVEL

Meer over Metadecor?

Ben je benieuwd hoe wij werken? Denk daarbij aan veilig werken, duurzaamheid, circulariteit en BREEAM. Of ben je benieuwd hoe wij tegen onderwerpen aan kijken zoals maatschappelijke betrokkenheid. Of wil je graag bij Metadecor aan de slag? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Voor een bijzondere gevel

Studio by Metadecor

Dat is de broedplaats van Metadecor. We ontwerpen en ontwikkelen producten bij projecten en niet andersom. Dit betekent dat we vroeg bij een idee of project betrokken zijn om samen met architecten en opdrachtgevers een gaaf eindresultaat neer te zetten.

Meer over Studio by Metadecor