Architectuur elementen

Gevels

Echte schoonheid zit aan de buitenkant

Oké, dat is misschien wat kortzichtig, maar bij veel van de projecten waar wij aan mee werkten maakt de gevel het gebouw echt af. We realiseren nieuwbouw of transformeren gebouwen. De verschillende verschijningsvormen van onze metalen gevelbekleding bieden daarvoor oneindig veel mogelijkheden. Onze gevels kunnen worden uitgevoerd als geïsoleerde gevel, met verlichting of bijvoorbeeld als beweegbare gevel. Ook een groengevel is een duurzame optie.

Gevels met MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen eindeloze mogelijkheden voor metalen gevels. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Bij transformatie van een gebouw is het gebruik van MD Strekmetaal dan ook een uitgelezen kans om een perfect eindresultaat te behalen.

Meer over MD Strekmetaal

Gevels met MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het gebouw een verhaal. Welk patroon je ook kiest, metalen gevelbekleding van MD Designperforatie geeft aan een nieuwbouw project een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw is een gevel met MD Designperforatie een goede optie.

Meer over MD Designperforatie

Gevels met MD Formatura

Een intelligente gevel met een unieke uitstraling, dat wordt gerealiseerd met MD Formatura. Doordat MD Formatura variabele openingen heeft kan het onder andere de wind afremmen. Door te spelen met de omzettingen, creëren we een spraakmakend geheel. Op ieder moment van de dag lijkt het alsof je steeds een andere gevel hebt.

Meer over MD Formatura

Gevels met MD Lamel

Bij projecten met MD Lamel passen we dit product zowel in horizontale als in verticale stand toe. MD Lamel is uitermate geschikt voor gevels die moeten voldoen aan specifieke brandveiligheids- en ventilatievoorschriften. Naast toepassing van lamellen gevels in nieuwbouw realiseren we met onze lamellen gevels ook de transformatie van gebouwen.

Meer over MD Lamel

Gevels met MD Flack

MD Flack is ideaal voor een gevel die een moderne, strakke look moet krijgen. Onze monteurs kunnen de metalen gevelpanelen zowel blind als met gekleurde schroeven bevestigen. Het is maar net wat het beste past in het totaalontwerp.

Meer over MD Flack

Anderen bekeken ook

 

 

Online afspraak aanvragen

We kunnen ook online samenwerken aan een project. Door middel van een persoonlijke online afspraak via bijvoorbeeld Microsoft Teams kijken we samen naar het project en werken we op die manier details verder uit.

Online afspraak aanvragen