EEN FUNCTIONELE, MAAR OOK EEN ESTHETISCHE BALUSTRADE

BALUSTRADES

Veiligheid staat voorop

Een balustrade heeft in eerste instantie het doel om mensen veiligheid te beiden. Of dit nu een balkon of een fietsbrug of een parkeerhelling is. Maar het kan ook heel esthetisch zijn. Bekijk onze projecten, we denken graag met je mee.

Balustrades met MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen een ruime variatie aan balustrades. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Bij een transformatie van een gebouw is het gebruik van MD Strekmetaal balustrades dan ook een uitgelezen kans om een perfect eindresultaat te behalen.

Meer over MD Strekmetaal

Balustrades met
MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het gebouw een verhaal. Welk patroon je ook kiest, metalen balustrades van MD Designperforatie geeft aan een nieuwbouw project een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw zijn balustrades met MD Designperforatie een goede optie.

Meer over MD Designperforatie

Balustrades met MD Formatura

Een balustrade met een unieke uitstraling, dat wordt gerealiseerd met MD Formatura. Doordat MD Formatura variabele openingen heeft kan het onder andere de wind afremmen. Door te spelen met de omzettingen, creëren we een spraakmakend geheel.

Meer over MD Formatura

Balustrades met MD Lamel

Bij projecten met balustrades van MD Lamel passen we dit product zowel in horizontale als in verticale stand toe. Wil je eens wat anders? Of moet je aan bepaalde veiligheids- of brandveiligheidseisen voldoen.
Dan is MD Lamel een mooi product om mee te werken.

Meer over MD Lamel

Anderen bekeken ook

STEL JE VRAAG AAN ONZE DESKUNDIGE!