PARKEERGARAGE FASHION OUTLET IN ROOSENDAAL

Architect: attika architekten │ Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello │ Gerealiseerd in: 2016

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vernieuwde parkeergarage voor Fashion Outlet

Winkelliefhebbers kunnen bij het nieuwe Rosada Fashion Outlet hun hart ophalen: er zijn meer winkels en parkeren is geen probleem dankzij een uitbreiding van de parkeergarage.

“De zogenoemde Spaanse trappen zorgen, mede door de vele doorzichten, voor een spraakmakende verbinding tussen de parkeergarage en het winkelgebied,” aldus architect Rickerd van der Plas.

Wij hebben voor dit project MD Strekmetaal gebruikt voor het hekwerk, de gevel, de luifel en de lamellen. Het Strekmetaal is geanodiseerd in Alubrons 03. Daarnaast hebben we de gevel voorzien van tekst in de aluminium plaat.

Foto's: Harry Noback Architectuurfotografie.

MD Strekmetaal

MD Strekmetaal wordt gemaakt door het gedeeltelijk insnijden en vervormen van een metalen plaat. Hierdoor ontstaan ruitvormige openingen die een gevel een transparante uitstraling geven. Het wordt ook wel strekstaal of gerekt metaal genoemd. Doordat er bij de vervaardiging, veelal in aluminium of staal, geen materiaal verloren gaat, is strekmetaal een economisch aantrekkelijk product als gevelbekleding of afsluiting.

Meer over MD Strekmetaal
Parkeergarage Fashion Outlet
Parkeergarage Fashion Outlet
Parkeergarage Fashion Outlet
Parkeergarage Fashion Outlet
Parkeergarage Fashion Outlet

In dit project is verwerkt