Creëer waar nodig schaduw met deze duurzame oplossingen

Zonwering

Nooit meer last van de zon

De zon is heerlijk en je krijgt er een echte energieboost van. Maar wat als de zon hinderlijk in je gezicht blijft schijnen? Of als de zon precies op een scherm schijnt, waardoor je niet meer kunt zien wat erop staat? Dan kun je een grote plant voor het raam zetten of folie op de ramen plakken. Als alternatief geven wij je graag verschillende duurzame oplossingen.

Zonwering met MD Strekmetaal

Beweegbare zonwering of een luifel van MD Strekmetaal zijn beide goede opties voor zonwering. Voor MD Strekmetaal hebben we een experiment gedaan om de zontoetreding te bepalen. Op basis van de geometrische eigenschappen en de oriëntatie van het paneel tijdens de montage, is de zontoetreding bepaald. Op de patronenpagina staan de frontale doorlaatbaarheidspercentages voor de meest gangbare zonwerende patronen.

Meer over MD Strekmetaal

Zonwering met MD Designperforatie

Bij beweegbare zonwering kun je de panelen handmatig of elektrisch aansturen. MD Designperforatie leent zich hier perfect voor. Ga je voor het pakket compleet, kies dan voor een oplossing inclusief de juiste aandrijving en regeltechniek. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor luiken die zich horizontaal of verticaal bewegen. Daarnaast is een oplossing voor verticale panelen met een horizontale knik ook mogelijk. Zo ontstaat er een luifel.

Meer over MD Desingperforatie

Zonwering met MD Formatura

Hoe is het gebouw gepositioneerd? Hoe is het zonnepad over het gebouw gedurende een jaar? En hoe en wanneer wordt het gebouw gebruikt? Deze vragen en de wensen van de opdrachtgever vormen het kader. Een uitgebreide analyse leidt vervolgens tot een optimaal product. MD Formatura biedt ongekende mogelijkheden en kan op verschillende manieren antwoord geven op deze vragen.

Meer over MD Formatura

Zonwering met MD Lamel

Bij verschillende projecten realiseerden we met MD Lamel een vaste zonwering. Dit creëert schaduw waar nodig en zorgt tegelijkertijd voor voldoende ventilatie. Een esthetische oplossing voor bijvoorbeeld parkeergarages. MD Lamel wordt gemaakt van staal of aluminium.

Meer over MD Lamel

Beweegbare zonwering MD Apertura

Alle type gevelafwerkingen kunnen ook uitgevoerd worden met beweegbare delen. Dit zijn onze MD Apertura systemen. Scharnierend, harmonica of schuivend. Handmatig of elektrisch bedienbaar, er is veel mogelijk. 

MD-Apertura-beweegbare-zonwering

Anderen bekeken ook

LATEN WE SAMEN EEN SPRAAKMAKENDE ZONWERING CREËREN!