Collega's gezocht!

Werken bij

Naar onze vacatures

WERKEN BIJ METADECOR

Samen met architecten en opdrachtgevers maken wij wereldwijd unieke gevels. Dat is waarvoor we samen iedere dag weer opstaan. Een gaaf proces en eindresultaat met een gevel die verder gaat dan alleen een
gevel. We willen een eenheid creëren tussen een bouwkunst en haar leef- en werkomgeving. Dit doen we samen met een team van deskundige en gedreven collega’s die ieder een zeer belangrijke bijdrage levert aan het proces. Want zonder onze medewerkers was Metadecor niet geworden waar het nu staan.

We zijn vindingrijk en hebben een gezonde dosis zelfvertrouwen en dat levert unieke bouwkunsten op die  toekomstbestendig zijn. We willen daarbij processen eenvoudig houden voor onszelf en onze opdrachtgevers. Dit doen we door grote projecten klein te maken. Daarbij vinden we persoonlijk contact belangrijk en doen we wat we zeggen. Wij zijn levenslustig en onbevangen, op zoek naar technische uitdagingen voor dat unieke eindresultaat.

De bedrijfscultuur binnen Metadecor is het beste te omschrijven met de volgende kenmerken: technisch en esthetisch innovatief, no-nonsense, informeel, collegiaal en sterk gericht op samenwerking. Maar een plek waar ook ruimte is voor gezelligheid, zoals onze lunches op donderdag. Vers bereid door een collega.

Staat jouw vacature er niet tussen?
Stuur ons een open sollicitatie als we niet de vacature hebben die je zoekt, maar jij wel matcht met Metadecor.
We ontvangen je open sollicitatie met motivatie en cv graag via communicatie@metadecor.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures stellen we niet op prijs.

Naar onze vacatures