UNIEKE GEVELBEKLEDING

GEVELSPECIALIST

Neem direct contact op

Wil je unieke gevelbekleding toepassen bij jouw project? Kijk dan verder op metadecor.nl. Metadecor is sinds 2014 gevelspecialist op het gebied van open metalen gevelbekleding. We ontwerpen, produceren, leveren en monteren en hebben al vele projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd. Als gevelspecialist gaan wij geen uitdaging uit de weg en proberen we samen met onze opdrachtgevers elk idee te realiseren. Onze projecten zijn altijd maatwerk en we vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We doen dan ook wat we beloven en houden de processen graag eenvoudig voor onszelf én voor onze opdrachtgevers. Zo weet iedereen altijd waar hij of zij aan toe is.

Bekijk hieronder een aantal van onze unieke projecten.

Jouw wensen vertalen naar een offerte

Elk project begint met een gedegen offerte. We luisteren goed naar jouw wensen en eisen en vertalen deze naar de gewenste patronen en vormen van de (open) metalen gevelbekleding. We houden als gevelspecialist rekening met alle omgevingsfactoren die invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Zo zorgen we ervoor dat we altijd dicht bij het ontwerp blijven. Bij het ontwikkelen van een dynamische (bewegende) gevel (BIM), een nieuwe bewerking of een nieuwe materiaalsoort stemmen we continu af over de tekeningen en het budget. Als iets niet in het budget past, ontwikkelen we een andere oplossing. Op deze manier voorkomen wij meerwerk en is Metadecor de gevelspecialist waar je op kunt vertrouwen.

Bouwteam samenstellen

Zodra je akkoord bent met de offerte, stellen wij als gevelspecialist een bouwteam samen om het project te realiseren. Door te werken in een bouwteam kunnen we de beste oplossing vinden en samenwerken met andere partijen in openheid, vertrouwen en transparantie. We stemmen alles goed met elkaar af, zodat we aanpassingen achteraf voorkomen. Binnen ieder project hanteren we als gevelspecialist een vaste werkwijze, die start zodra de offerte akkoord is en eindigt met nazorg. Onze ervaren gevelbouwers hebben al vele projecten in binnen- en buitenland gemonteerd. Op de bouwplaats werken onze gevelbouwers nauwgezet en gedisciplineerd.

Schakel Metadecor in als jouw gevelspecialist

 

Kies voor unieke metalen gevelbekleding en schakel Metadecor in als jouw gevelspecialist! Onze sales engineers gaan graag met je in gesprek om jouw ideeën tot leven te brengen. Ze zijn bereikbaar via calculatie@metadecor.nl of 038 - 331 81 81. We zien jouw ideeën met veel enthousiasme tegemoet.

 

Contact met een creatieve sparringpartner?

 

Neem contact met ons op

Anderen bekeken ook