SPECIALIST IN METALEN GEVELBEKLEDING

GEVELBOUWER

Neem direct contact op

Ben je op zoek naar een professionele gevelbouwer? Metadecor is specialist in het engineeren, produceren, leveren en monteren van unieke (open) metalen gevelbekleding. Dit doen we sinds 2014 vanuit ons kantoor in Kampen met een team van creatieve techneuten. Alle projecten die wij ontwikkelen als gevelbouwer zijn maatwerk. We gaan dan ook geen uitdaging uit de weg en proberen samen met onze opdrachtgevers elk idee te realiseren. We willen processen eenvoudig houden voor onze opdrachtgevers en onszelf.  Daarbij vinden we persoonlijk contact belangrijk en doen we wat we zeggen. Daarom zijn we graag helder in hoe wij zaken als gevelbouwer aanpakken. Dat zorgt ervoor dat het voor iedereen duidelijk is hoe een project verloopt en wat wanneer gebeurt. Dat is wel net zo prettig als u een gevelbouwer in de arm neemt. 

Bekijk hieronder een aantal van onze bijzondere projecten.

Het begint met een gedegen offerte

Als we jouw wensen en eisen goed in beeld hebben, kunnen we een goede interpretatie doen van de gewenste patronen en vormen van de metalen gevelbekleding. Vervolgens vertalen we de beoogde beleving in een paar stappen naar het nieuwe materiaal. In ons voorstel houden we als gevelbouwer rekening met alle omgevingsfactoren die invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Denk daarbij aan daglichttoetreding, schaduwwerking, windbelasting, kleurbeleving, binnenklimaat en doorval. Zo blijven we altijd dicht bij de essentie van het ontwerp. Bij het ontwikkelen van een dynamische (bewegende) gevel (BIM), een nieuwe bewerking of een nieuwe materiaalsoort vindt continue afstemming plaats over de tekeningen.  Daarbij is in ons overleg uiteraard ook het budget een belangrijk onderwerp. Als een oplossing niet in het budget past, ontwikkelen we alternatieven. Door nauwgezet te calculeren en engineeren en in de offerte niets aan de verbeelding over te laten, voorkomen we als jouw gevelbouwer meerwerk.

Van offerte naar realisatie

Na het akkoord op de offerte stellen wij een bouwteam samen. Door te werken in een bouwteam realiseren we de beste oplossing als gevelbouwer. Zo kunnen we in een vroegtijdig stadium, in openheid, vertrouwen en transparantie met andere partijen samenwerken. We stemmen alles goed met elkaar af, zodat we aanpassingen achteraf voorkomen.  Voor het succesvol afronden van een project sturen we op tijd, kwaliteit, informatie en risico’s. Binnen ieder project hanteren we als gevelbouwer een vaste werkwijze, die start zodra de offerte akkoord is en eindigt met nazorg. Onze ervaren gevelbouwers hebben al vele projecten in binnen- en buitenland gemonteerd.  Op de bouwplaats werken onze monteurs nauwgezet en gedisciplineerd. Spreekt ons werk als gevelbouwer jou aan? Neem dan vooral contact met ons op via calculatie@metadecor.nl of bel naar 038 - 331 81 81. Je kunt ook jouw gegevens hieronder achterlaten en dan nemen we contact met jou op. 

Contact met een creatieve sparringpartner?

 

Neem contact met ons op

Anderen bekeken ook