VEEL VRIJHEID IN DE ONTWERPFASE

METALEN GEVELBEKLEDING

Neem direct contact op

METALEN GEVELBEKLEDING

Metalen gevelbekleding is niet een gevelbekleding wat je op elke hoek van de straat ziet. Ben je voor een project op zoek naar een bijzondere uitstraling? Dan is metalen gevelbekleding een gevelproduct die je enorm veel mogelijkheden biedt. Denk hierbij aan verschillende soorten materialen, vormen en afwerkingen. Daarnaast is metalen gevelbekleding vaak ook ideaal in onderhoud en heeft het een duurzaam karakter. Metadecor is specialist in metalen gevelbekleding en adviseert je graag over alle mogelijkheden. 

Verschillende soorten

Met metalen gevelbekleding kun je als architect jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Deze soort gevelbekleding heeft zoveel mogelijkheden om jouw project een uniek uiterlijk te geven. Zo kun je kiezen voor MD Strekmetaal. Dit gevelproduct wordt gemaakt door het gedeeltelijk insnijden en vervormen van een metalen plaat, waardoor er ruitvormige openingen ontstaan. Of bijvoorbeeld MD Designperforatie, waarbij er gaatjes in allerlei vormen en afbeeldingen worden gestanst. Wil je meer diepte in de gevel? Bij MD Formatura kun je de gestanste vormen vervolgens in diverse richtingen omzetten. Je merkt het al! Er zijn echt heel veel opties. Afhankelijk van jouw wensen vinden wij samen de ideale metalen gevelbekleding. Hieronder vind je een aantal van onze producten. Kijk op onze productpagina voor ons volledige assortiment.

Metalen gevelbekleding Metadecor Kampen Pieter Braaijweg Amsterdam

Metalen gevelbekleding

Waarom kies je hiervoor?

  • Je kunt kiezen uit verschillende soorten 
  • Je hebt de keuze uit verschillende materialen
  • Er zijn veel afwerkingen mogelijk. Denk aan poedercoaten versus anodiseren
  • Het heeft weinig onderhoud nodig. 
  • Het is licht en steeds meer soorten zijn recyclebaar. Ook als ze voorzien zijn van bijvoorbeeld een poedercoating.
  • Metalen gevelbekleding is op vele manieren toe te passen. Denk aan gevels, geveldelen, balustrade, zonwering, plafond en ga zo maar door. 
  • Je kunt het binnenklimaat ermee reguleren.

Jouw project van metalen gevelbekleding voorzien?

√ Duurzaam √ Weinig onderhoud √ Een prachtige uitstraling.

De keuze om metalen gevelbekleding bij jouw project toe te passen, betekent dat je een project gaat creëren met een mooi eindresultaat. Daar helpen onze gevelspecialisten je natuurlijk graag bij.  Wil je meer weten over gevelbekleding van metaal? Neem direct contact met ons op via +31 (0)38 331 81 81 of laat je gegevens hieronder achter en wij bellen jou. Samen maken we er een spraakmakende gevel van. 

Anderen vonden dit ook interessant

Sparren met een Sales Engineer?

Laat je gegevens achter