Efficiënte energieopbrengst, ook bij laagstaande zon.

ZONNEGEVELS

Neem direct contact op

ZONNEGEVELS

Zonnegevels, een nieuwe en zeer welkome ontwikkeling qua geveltechniek, waarbij esthetische gevelbekleding wordt gecombineerd met zonnepanelen. Als je als architect of aannemer op zoek bent naar een mooie gevel die ook nog eens energie kan opwekken. Dan is MD Fasolar een mooi en duurzaam gevelproduct voor jouw project. Daarnaast verdient een zonnegevel zich met de tijd terug dus het is ook nog eens een goede investering. 

Wat is MD Fasolar precies?

MD Fasolar zonnegevels bevatten solarpanelen om op een esthetische manier energie op te wekken met jouw gevel. Hiermee creeër je een unieke afwerking van jouw gebouw en kun je tegelijkertijd energie opwekken. Het is gelijk ook zonwerend, waardoor het gebouw minder snel opwarmt.
De zonnestralen die het opvangt, zet de zonnegevel meteen om in stroom. En dat hele dag door op alle windrichtingen. Daardoor brengt een zonnegevel meer op dan zonnepanelen op het dak. 
Door de open structuur van zonnegevels blijft de leef- en werkomgeving prettig, omdat er nog genoeg daglicht naar binnenkomt. Een prachtige gevelafwerking met een betere leef- en werkomgeving die zichzelf ook nog eens terugverdiend.

Wil je een zo hoog mogelijke opbrengst? Kies dan voor de zonnegevel MD FA310. We plaatsen hierbij de solarpanelen schuin voor een optimaal resultaat die vele malen hoger ligt dan de horizontale panelen. Onze technische engineers berekenen voor jouw zonnegevel de optimale hoek van het zonnepaneel, waarbij we de hele omgeving meenemen en schaduwlijnen bekijken. De TNO heeft onderzocht dat deze panelen de hoogste opbrengst opleveren. 

Zonnegevels

Voordelen

Zonnegevels

Ben je benieuwd naar de voordelen van zonnegevels? Ze zijn niet alleen mooi, maar ze leveren ook nog iets op. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Je kiest voor duurzame gevelbekleding.
  • De gevel heeft een unieke afwerking.
  • Met de gevel wek je energie op.
  • Meer opbrengst dan zonnepanelen op het dak
  • Het dient gelijk ook als zonwering.
  • Je realiseert een besparing op de energierekening.

Zijn dit genoeg redenen om jou te overtuigen om MD Fasolar zonnegevels toe te gaan passen bij jouw projecten? Onze sales engineers vertellen je er graag meer over.

Drie verschillende types solar gevels

Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten zonnegevels, namelijk Innovative, Impress en Eureka. Innovative is een innovatief zonnepaneelsysteem, waarbij de solar paneel geprint kan worden in een eigen ontwerp. Impress is een zonwerend gevelsysteem waarin op verschillende manieren de zonnepanelen zijn verwerkt in solar strips of solar velden. Tot slot Eureka zonnegevels, waarbij je een PV-systeem combineert met een architectonische gevel.
Voor welke type solar gevel kies jij?

Zonnegevels zigzagsolar gevel FA310

Meer weten over onze zonnegevels

Wil je meer weten over onze MD Fasolar zonnegevels? Onze medewerkers adviseren je graag welk type je het beste kunt toepassen bij jouw project. We kijken altijd naar de optimale stand van de zon ten opzichte van de gevel om zo de hoogst mogelijk opbrengst te creëren. En als gevelbouwer engineeren, leveren en monteren wij deze zonnegevels ook voor jou. Bel voor advies naar 038 331 81 81 of mail naar calculatie@metadecor.nl.

*powered by ZigZagSolar

Sparren met een Sales Engineer?

Laat je gegevens achter