Elementen van architectuur

Een gebouw bestaat uit elementen. Elk element heeft een belangrijke functie om het gebouw tot zijn recht te laten komen. Onze werkwijze staat garant voor een bijzonder eindresultaat. Of het nu om een gevel, terreinafscheiding, plafond, zonwering, geluidswering of dakopbouw gaat. Bekijk onze elementen.

Studio by Metadecor

Dit is de broedplaats van Metadecor. We ontwerpen en ontwikkelen producten bij projecten en niet andersom. Dit betekent dat we vroeg bij een idee of project betrokken zijn om samen met architecten en opdrachtgevers een gaaf eindresultaat neer te zetten.

Naar Studio by Metadecor

Kunstruimte voorzien van Strekmetaal

Factory 1963, een kunstruimte in het Zuid-Koreaanse Busan, heeft een gevel van 2000 m2 MD Strekmetaal gekregen. Hiervoor hebben we MD Strekmetaal gerealiseerd met een speciale duurzame klasse 2 coating. Zo gaat de kleur jarenlang mee in de zeer sterke zonkracht die in Zuid-Korea geldt.

Lees meer

Projecten in diverse categorieën

Projecten op het gebied van architectuur, transformatie, interieur en infra zijn voor ons dagelijkse kost. Zonder onszelf teveel op de borst te kloppen, zijn we natuurlijk trots op onze projecten. We proberen daarbij altijd een brug te slaan tussen opdrachtgever, ontwerper en andere uitvoerders, maar ook met de leef- en werkomgeving.

Contact met een creatieve sparringpartner?

 

Neem contact met ons op