KANTOOR MACCHINE PER CAFFE ESPRESSO S.R.L. IN TIMISOARA, ROEMENIË

Architect: Heim Balp Architekten │ Opdrachtgever: MCE S.r.l. │ Gerealiseerd in: 2017

 

Deel dit project

 

Blikvanger met rode lamellen

In Timisoara in Roemenië, produceert Macchine per Caffe Espresso S.r.l., ofwel MCE S.r.l., al sinds 2002 professionele espressomachines. In de nieuwe, door de Duitse architect Heim Balp Architekten ontworpen productiefaciliteit, is een praktische fabrieks- en administratieve ruimte met een opvallende etalage voor de producten gecombineerd.

Metadecor heeft voor de gevel MD Lamel van aluminium gerealiseerd en gemonteerd. De 281 lamellen zijn in de karmijn rode huisstijl van MCE S.r.l. gecoat.

In nauwe samenwerking met de leverancier van de glasvliesgevel hebben we een speciaal bevestigingssysteem ontwikkeld, waarmee de bevestigingsbeugels van de MD Lamellen rechtstreeks op de glasvliesgevel profielen bevestigd zijn. Er zijn hiervoor voorzieningen opgenomen in de glasvliesgevel. Dit alles is tijdens de engineeringsfase door Metadecor afgestemd. De montage is door deze bevestigingsmethode ook uiterst snel en nauwkeurig gerealiseerd.

Foto's: Heim Balp Architekten.

 
 • Close-up van de rode gecoate aluminium lamellen als gevelbekleding voor het Kantoor Macchine per Caffee Espresso in Timisoara te Roemenië
  Macchine per Caffe Espresso S.r.l.
 • Detail van de rode gecoate MD Lamel bij Kantoor Macchine per Caffee Espresso in Timisoara te Roemenië
  Macchine per Caffe Espresso S.r.l.
 • Rode gecoate aluminium lamellen voor het Kantoor Macchine per Caffee Espresso in Timisoara te Roemenië
  Macchine per Caffe Espresso S.r.l.
 • Close-up aluminium lamellen van Kantoor Macchine per Caffee Espresso in Timisoara te Roemenië
  Macchine per Caffe Espresso S.r.l.
 

In dit project is verwerkt

 
 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe projecten?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo kun je inspiratie opdoen vanuit je luie stoel. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met gebruikersgegevens.

Schrijf je in