Voorkant van de P&R Sassenheim met gevelbekleding van MD Designperforatie met repeterend patroon
   

P+R STATION IN SASSENHEIM

Architect: MoederscheimMoonen Architects │ Opdrachtgever: Aan de Stegge Twello │ Gerealiseerd in: 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Designperforatie met een speciale poedercoating

Het station in Sassenheim heeft een nieuwe P+R garage gekregen met plek voor circa 520 auto’s. In het ontwerp staat comfort en veiligheid centraal en krijgt de landschappelijke inpassing extra aandacht. Het nieuwe gebouw ligt namelijk tussen het spoor en de A44 in; een dynamische plek, met op de achtergrond de Kagerplassen en de bollenvelden.

P&R Sassenheim MD Designperforatie gevelbekelding in ronde vorm

De gevel van de parkeergarage hebben wij gemaakt van MD Designperforatie, dat aan de hand van het MD Resto systeem is bevestigd. Door deze blinde bevestigingstechniek is er een minimale hulpconstructie nodig. Dit is gunstig voor het zicht en de prijs.

Het DE120-patroon van de MD Designperforatie hebben we samen met MoederscheimMoonen Architects ontworpen. Hiervoor heeft de architect afbeeldingen aangeleverd die wij grafisch hebben vormgegeven naar een perforatie model. Daarnaast hebben de panelen een speciale poedercoating MD/920 Straw. Dit heeft een reliëf structuur, waardoor er een natuurlijk effect ontstaat in combinatie met de kleur.

Zijkant van de gevel met MD Designperforatie met riet patroon bij de Parkeergarage in Sassenheim

Overzichtsfoto van de Parkeergarage in Sassenheim welke voorzien is van een gevel met MD Designperforatie in een repeterend patroon
P&R Sassenheim
Zonlicht komt door de MD Designperforatie bij de Parkeergarage in Sassenheim
P&R Sassenheim
Zijaanzicht van de gevelbekleding van de Parkeergarage in Sassenheim waar het zonlicht door de boom komt
P&R Sassenheim
Voorkant van de P&R Sassenheim met gevelbekleding van MD Designperforatie met repeterend patroon
P&R Sassenheim

In dit project is verwerkt