• Cultuurcentrum Factorij in Zaventem te België voorzien van geperforeerde gevelplaten
 
 

CULTUURCENTRUM DE FACTORIJ IN ZAVENTEM, BELGIË

Architect: ebtca Architecten in samenwerking met Archiles Architecten │ Opdrachtgever: Franki Construct │ Gerealiseerd in: 2016

 

Deel dit project

 

Project 'Cultuurcentrum De Factorij'

In het Belgische Zaventem moet Cultuurcentrum De Factorij het culturele kloppende hart worden. Metadecor heeft voor dit project de gevel bekleed met MD Designperforatie. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van het MD Verti bevestigingssysteem.

In het centrum is een schouwburg, café, bibliotheek, feestzaal en danszaal gevestigd. Volgens de architect valt de achterliggende filosofie van het totaalontwerp binnen het thema van duurzaam bouwen: het zuinig omgaan met energie en het ontwikkelen van nieuwe ideeën die met behulp van minimale middelen een eerlijk resultaat geven.

 
  • MD Designperforatie gevelpanelen voor Cultuurcentrum Factorij in Zaventem te België
    Cultuurcentrum De Factorij
  • Geperforeerd staal voor de gevel van het Cultuurcentrum Factorij in Zaventem te België
    Cultuurcentrum De Factorij
  • Detail van de MD Designperforatie gevelbekleding bij Cultuurcentrum Factorij in Zaventem te België
    Cultuurcentrum De Factorij
  • Cultuurcentrum Factorij in Zaventem te België voorzien van geperforeerde gevelplaten
    Cultuurcentrum De Factorij

Cultuurcentrum De Factorij

 

In dit project is verwerkt