• Geanodiseerde aluminium gevelpanelen voor het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer
 
 

HUIS VOOR CULTUUR EN BESTUUR IN HOOGEZAND-SAPPEMEER

Architect: De Zwarte Hond │ Opdrachtgever: Groothuis Bouwgroep │ Gerealiseerd in: 2015

 

Deel dit project

 

Cultuur en bestuur komen samen in Hoogezand-Sappemeer

De Gemeente Hoogezand-Sappemeer heeft een prominent, publiek gebouw gekregen waarin theater, kunstencentrum, bibliotheek en gemeentehuis zijn gevestigd. De nieuwbouw gebeurt in twee fases: het huidige gemeentehuis wordt op termijn getransformeerd. Alle culturele functies van het gebouw zijn al volledig gerenoveerd.

Bij dit project is Metadecor betrokken geweest om de gevel van het volume dat over de centrale straat uitsteekt te bekleden met MD Designperforatie. De panelen zijn van geanodiseerde aluminium in een bronzen kleur en hebben een bijzonder patroon. Het patroon is ontworpen door Johanna Hondelink en Liesel Bonhage van ontwerpbureau ‘City as Archive’.

 
  • MD Designperforatie gevelbekleding voor het Huis Cultuur en bestuur in Hoogezand-Sappemeer
    Huis voor Cultuur en Bestuur
  • Detail van de designperforatie van de gevel van het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer
    Huis voor Cultuur en Bestuur
  • Details van het geperforeerde staal, gebruikt voor de gevel van het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer
    Huis voor Cultuur en Bestuur
  • Geperforeerd staal van de gevelbekleding van het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer
    Huis voor Cultuur en Bestuur
  • Zijkant van de MD Designperforatie gevel van het Huis Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer
    Huis voor Cultuur en Bestuur
 

In dit project is verwerkt