Reel MD Formatura

Boeiende reels van projecten met ons product MD Formatura tonen het proces van inspiratie tot gevelvormgeving. Samen kunnen we nieuwe patronen creëren voor architecturale kunstwerken op gevels. Ontdek de mogelijkheden en verrijk de architectuur met unieke en inspirerende patronen.

Onze projecten

GRIZZLY IN HET PIVOT PARK IN OSS

Metadecor realiseert de gevelbekleding met aluminium MD Lamellen voor het project Grizzly (RA) in het Pivot Park te Oss.

Spelen met perspectief, licht en levend groen

Hart van de Waalsprong is een nieuwe ontwikkeling in Nijmegen, met een complexe combinatie van functies en meer dan vijfhonderd woningen. Korth tielens architecten ontwierp het Parkeerhuis en aanliggende woningen als onderdeel van de eerste fase van het masterplan van architectenbureau De Zwarte Hond. ‘Het Parkeerhuis is in het geheel een groot gebouw’, vertelt architect Mike Korth. ‘We wilden het een statig karakter geven, met een ‘wow’-effect.’ Dat effect is gerealiseerd met een uitgesproken gevelcompositie en concave elementen van MD Designperforatie, gepoedercoat in een stralende goudkleur.

Stem op ons voor de Construsoft BIM Awards 2023

Met ons spraakmakende werk HSC Zuidwolde dingen we mee voor de Construsoft BIM awards, een prijs voor bouwkundige modellen getekend in Tekla.

Bedrijfsgebouw TVH Equipment in Waregem

Metadecor is verantwoordelijk voor de opvallende gevel met optische illusie in voor TVH Equipment in Waregem (België).

Parkeergarage Wisselspoor Utrecht: 'Als een gordijn gedrapeerd'

Architect Wouter Hermanns van het Amsterdamse architectenbureau Studioninedots beschrijft de ontwikkeling van de gevel van de parkeergarage Wisselspoor als ‘een bijzonder proces, een gezamenlijke zoektocht naar de juiste oplossing’.

In gesprek met Caroline Kruit

Caroline is de ambitieuze schakel tussen Metadecor en het buitenland. Ze combineert haar passies in haar functie als International Business Developer bij Metadecor.

Winter Wonderland Metadecor 2022

Kom verder! We nemen je graag mee in onze wereld: ons Winter Wonderland vol spraakmakende gevels.

Graafschap College in Doetinchem

Aan de gevel zie je een bomenstructuur van corten. Dit is voorzien van MD Designperforatie. De bomen zijn opgebouwd uit segmenten en deze worden met vaste verbindingen aan elkaar bevestigd. Vervolgens is het geheel aan de gevel aan de bestaande hoofddraagconstructie bevestigd met pendelstaven.