Samen maken we een spraakmakende gevel

Studio by metadecor

Maak van jouw idee realiteit

Dit is de broedplaats van Metadecor. We ontwerpen en ontwikkelen producten bij projecten en niet andersom. Dit betekent dat we vroeg bij een idee of project betrokken zijn om samen met architecten en opdrachtgevers een gaaf eindresultaat neer te zetten. Heb jij als architect een idee voor een project. We helpen je graag bij het in de praktijk brengen van deze ideeën. Van ontwerp tot uitwerking: samen maken we spraakmakende gevels.

De ideale perforatie voor projecten

Wil je een statement maken met MD Designperforatie? Laat ons je adviseren over hoe je een afbeelding kunt toepassen op de gevel. Door te spelen met een aantal elementen kunnen we voor je de ideale gatgrootte en het aantal gaatjes per m2 bepalen. Hiervoor kijken we met een grafisch oog naar de afbeelding. Met een wijziging in het aantal pixels, het contrast te verhogen of de afbeelding in negatief om te zetten, is het mogelijk om de perforatie sterker te maken.

Neem contact op

Ontwerp met ons je patroon

Bij de realisatie van projecten moeten alle onderdelen aan bepaalde eisen voldoen. Als het om de gevel gaat kun je denken aan zonwering of lichtreflectie. Met MD Formatura heb je een antwoord. De experts van Studio by Metadecor werken voor de unieke patronen vaak samen met designers en kunstenaars. Vervolgens kun je het uitgewerkte patroon meenemen in je tekeningen. Wil je echt iets in handen hebben? Dan kunnen we ook een sample voor je maken.

Een fragment van je gevel

De verfijning zit vaak in de details. Schakel Studio By Metadecor in voor de uitwerking van gevelfragmenten en we denken met je mee over de details. Dit werken we vervolgens verder uit specifiek voor de situatie van het project. Zo kun jij het opnemen in het totaalplan. Hierbij kunnen we je ook van advies voorzien als het gaat om de toepassing van onze producten en materialen.

Een beeldbepalende gevel

Je hebt een nieuwbouwproject of een bestaand pand waar een gevel voor moet komen. Voor de mensen van Studio by Metadecor is het programma van eisen een startpunt. Op basis hiervan kunnen we je adviseren over de verschillende producten en oplossingen. Hiervan maken we impressies die je vervolgens kunt gebruiken in het traject met welstandcommissies, gemeentes en andere stakeholders. Ook voor plafonds en binnenwanden ben je bij Studio by Metadecor aan het goede adres. Net als bij gevels kijken we eerst waar het bewuste interieurdeel aan moet voldoen. Er is vervolgens altijd een product dat zowel een functionele als esthetische waarde heeft.

LATEN WE SAMEN EEN SPRAAKMAKENDE GEVEL CREËREN!