Maak van jouw project een beeldbepalend project

Graafschap College in Doetinchem

GEVELPANELEN

Echte schoonheid zit van de buitenkant. Oké, dat is misschien wat kortzichtig, maar bij veel van de projecten waar wij aan mee werkten maakt de gevelpanelen het gebouw echt af. We realiseren nieuwbouw of transformeren gebouwen. De verschillende verschijningsvormen van onze gevelpanelen bieden je daarvoor oneindig veel mogelijkheden. Je hebt daarbij ook enorm veel vrijheid in de vormgeving. Onze gevels kun je uitvoeren als geïsoleerde gevel, met verlichting of bijvoorbeeld als beweegbare gevel. Ook een groengevel is een duurzame optie.

Gevelpanelen van MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen eindeloze mogelijkheden voor gevelpanelen. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Bij transformatie van een gebouw is het gebruik van MD Strekmetaal dan ook een uitgelezen kans om een perfect eindresultaat te behalen.

Meer over MD Strekmetaal

Gevelpanelen van MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het gebouw een verhaal. Welk patroon je ook kiest, metalen gevelpanelen van MD Designperforatie geeft aan een nieuwbouw project een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw is een gevel met MD Designperforatie een goede optie.

Meer over MD Designperforatie

Gevelpanelen van MD Formatura

Een intelligente gevel met een unieke uitstraling, dat realiseer je met MD Formatura. Doordat MD Formatura variabele openingen heeft kan het onder andere de wind afremmen. Door te spelen met de omzettingen, creër je een spraakmakend geheel. Op ieder moment van de dag lijkt het alsof je steeds een andere gevel hebt.

Meer over MD Formatura

Gevelpanelen van MD Shapes

Ben je op zoek naar een uitgesproken gevelbekleding, dan is MD Shapes een uitstekende keuze. Bij MD Shapes persen we 3D-vormen in een gevelpaneel. Deze panelen kunnen bestaan uit een repeterend patroon of onderdeel uitmaken van een afbeelding die groot moet worden weergegeven. Hierbij is er een breed scala aan indrukkingen mogelijk. 

Meer over MD Lamel

Nog meer gevelpanelen

Naast deze vier soorten gevelpanelen hebben wij nog meer mogelijkheden, zoals MD Lamel, MD Flack, MD Nettick en MD Mosaik. Bij alle ontwerpwensen hebben wij een geschikt product. Bekijk daarom onze productpagina om een goed beeld te krijgen van ons assortiment gevelpanelen. 

Ga naar al onze producten

Contact met een creatieve sparringpartner?

 

Neem contact met ons op

Anderen bekeken ook