Wandbekleding voor buiten

Gemeentehuis Waadhoeke in Franeker

Bekijk dit project

WANDBEKLEDING BUITEN

Echte schoonheid zit van de buitenkant. Oké, dat is misschien wat kortzichtig, maar bij veel van de projecten waar wij aan mee werkten maakt de wandbekleding buiten het gebouw echt af. We realiseren nieuwbouw of transformeren gebouwen. De verschillende verschijningsvormen van onze wandbekleding buiten bieden daarvoor oneindig veel mogelijkheden. Je hebt daarbij ook enorm veel vrijheid in de vormgeving. Onze gevels kunnen worden uitgevoerd als geïsoleerde gevel, met verlichting of bijvoorbeeld als beweegbare gevel. Ook een groengevel is een duurzame optie.

Wandbekleding buiten van MD Strekmetaal

MD Strekmetaal biedt door haar vele verschijningsvormen eindeloze mogelijkheden voor metalen gevels. Onze bevestigingstechnieken maken het mogelijk om panelen van MD Strekmetaal aan willekeurige achtergronden te bevestigen. Bij transformatie van een gebouw is het gebruik van MD Strekmetaal dan ook een uitgelezen kans om een perfect eindresultaat te behalen.

Meer over MD Strekmetaal

Wandbekleding buiten van MD Designperforatie

Met MD Designperforatie vertelt het gebouw een verhaal. Welk patroon je ook kiest, metalen wandbekleding buiten van MD Designperforatie geeft aan een nieuwbouw project een unieke uitstraling. Ook bij de transformatie van een gebouw is een gevel met MD Designperforatie een goede optie.

Meer over MD Designperforatie

Wandbekleding buiten van MD Formatura

Een intelligente gevel met een unieke uitstraling, dat wordt gerealiseerd met MD Formatura. Doordat MD Formatura variabele openingen heeft kan het onder andere de wind afremmen. Door te spelen met de omzettingen, creëren we een spraakmakend geheel. Op ieder moment van de dag lijkt het alsof je steeds een andere gevel hebt.

Meer over MD Formatura

Wandbekleding buiten van MD Lamel

Bij projecten met MD Lamel passen we dit product zowel in horizontale als in verticale stand toe. MD Lamel is uitermate geschikt voor gevels die moeten voldoen aan specifieke brandveiligheids- en ventilatievoorschriften. Naast toepassing van lamellen gevels in nieuwbouw realiseren we met onze lamellen gevels ook de transformatie van gebouwen.

Meer over MD Lamel

Nog meer wandbekleding buiten

Naast deze vier soorten wandbekleding buiten hebben wij nog meer mogelijkheden, zoals MD Shapes, MD Flack, MD Nettick en MD Mosaik. Bij alle ontwerpwensen hebben wij een geschikt product. Bekijk daarom onze productpagina om een goed beeld te krijgen van ons assortiment wandbekleding buiten. 

Ga naar al onze producten

Contact met een creatieve sparringpartner?

 

Neem contact met ons op

Anderen bekeken ook