,”subtitle”:”MD Formatura Campagne”,”button_href”:”https:\/\/www.metadecor.nl\/projecten\/bediencentrale-bruggen-en-sluizen-heerhugowaard\/”,”page”:”1117″,”image”:”https:\/\/www.metadecor.nl\/wp-content\/uploads\/2019\/11\/Chris-Kabel-Design-Stand.jpg”}]” style=”color: #fff;”]

MD Formatura Campagne

SAMEN MAKEN WE MEESTERWERKEN

 

Architecten zijn meesters

Samen maken we graag meesterwerken. Meesterwerken van projecten met een duurzame schil om het gebouw. Wij zien een architect eigenlijk als een meester, een meester van de mooiste gebouwen ter wereld. Met de verschillende elementen van een gebouw zorg jij als architect voor het complete plaatje. Een echt meesterwerk! Dat is dan ook het thema van onze MD Formatura gevelbekledingcampagne, die van november t/m januari 2020 duurt. Dit thema zie je de komende tijd in vele uitingen terug. Zo ook in onze beursstands op de WAF en Gevel 2020. We zijn hierbij geïnspireerd door Delfts Blauwe meesterwerken en samen met designer Chris Kabel hebben we een mooie vertaling naar ons product gemaakt.
Te zien op beide beurzen, zien we elkaar daar?

 
Delfts Blauw
Close-up MD Formatura Gevelbekleding type FO120
Chris Kabel Design Stand, Samen maken we meesterwerken
 

Meer over meesters en meesterwerken?

 
 

Projecten met MD Formatura

Intelligent en uniek, dat is MD Formatura gevelbekleding. Dit product is een slimme keuze als je een duurzame gevel wilt. Je kunt het invallende zonlicht reguleren en de werking van de wind beheersen. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je een meesterwerk van een gevel creëert met MD Formatura. Het lijkt alsof je iedere keer een andere gevel hebt.

Bekijk onze projecten
 

MD Formatura

Met MD Formatura gevelbekleding maak je van jouw project een waar meesterwerk. Je kunt een spannend licht- en schaduwspel creëren met verschillende vormen of een eigen ontwerp. Een gevel waarmee je het binnenklimaat van een gebouw reguleert. Doordat variabele openingen mogelijk zijn, kan het de toetreding van zonlicht regelen. Afhankelijk hoe de zon zich over het gebouw beweegt, zetten we de figuren in een zo gunstig mogelijke stand.

Bekijk de ontwerprichtlijnen
 

Populaire patronen

Met MD Formatura wordt in de panelen een patroon gestanst. De figuren die hierdoor ontstaan worden omgezet om licht te vangen, schaduw te werpen en diepte te creëren. Het patroon kan uit een vierkante, ronde, driehoekige, zeshoekige of vrije vorm bestaan. Hieronder zie je een selectie van de mogelijkheden die MD Formatura biedt en die wij eerder toepasten bij projecten. Maar je kunt ook een eigen ontwerp maken.

 
 
 

Nieuwsgierig?

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar MD Formatura gevelbekleding? We staan graag samen met jou aan het begin van een project om een meesterwerk van een gevel te maken. Laat je gegevens en je vraag hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.