WALL OF FAME KNVB IN ZEIST

Architect: Day creative business partners │ Opdrachtgever: KNVB │
Fotograaf: Day & Ewout Huibers | Gerealiseerd in: 2019

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Op de vormen schitteren de namen

Sinds dinsdag 30 april 2019 is de KNVB Campus in Zeist een Wall of Fame van MD Formatura rijker. Op deze Wall of Fame worden 1356 ex-internationals geëerd. Dit zijn ex-internationals van het Nederlands elftal, de Oranje Leeuwinnen en de A-zaalvoetbalteams. Ook zijn namen van fans terug te vinden, die meer dan 100 interlands hebben bijgewoond. De namen staan vermeld op de vormen die omgezet zijn door middel van een metalen plaatje.

KNVB Wall of Fame Zeist

Detail Naamplaatjes omzettingen Wall of Fame Leeuw MD Formatura

Day creative business partners zijn de bedenkers van deze Wall of Fame. Zij kregen de vraag vanuit de KNVB om een plek te creëren waar ex-internationals van verleden, heden en toekomst kunnen worden geëerd. DAY creëerde in samenwerking met Metadecor een raamwerk van zeshoeken die onder verschillende hoeken zijn geplaatst. Hierdoor vangen ze het licht op verschillende manieren op en maken ze een tekening door schaduw en reflectie.

KNVB Wall of Fame

De panelen van de Wall of Fame van de KNVB zijn gemaakt van aluminium met een dikte van 3mm en uitgevoerd in type MD FO 120 De MD Formatura panelen zijn thermisch verzonken en voorzien van een tweelaagse poedercoating die geschikt is voor een buitentoepassing in de kleur wit. Naast de panelen hebben we de betonfundering, de staanders en bevestiging gerealiseerd. Een project op trots op te zijn.

Bekijk ook het bericht van de onthulling op de KNVB Campus
Overzichtsfoto Wall of Fame Leeuw MD Formatura
Wall of Fame KNVB in Zeist
Detail Naamplaatjes omzettingen Wall of Fame Leeuw MD Formatura
Wall of Fame KNVB in Zeist
Detail aluminium panelen Wall of Fame publiek MD Formatura
Wall of Fame KNVB in Zeist
Detail aluminium panelen Wall of Fame Leeuw MD Formatura
Wall of Fame KNVB in Zeist

In dit project is verwerkt