11-februari-2019

GEVELPANELEN
MET EEN PRINT

MD Formatura geprinte gevelpanelen voor een bijzondere gevelbekleding
   

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Als je als architect of ontwikkelaar een bijzonder ontwerp voor een gebouw wilt maken, dan zijn gevelpanelen met een print een mooie oplossing. Want jouw ontwerp of afbeelding kunnen wij 1 op 1 op de gevel printen.

Na perforatie, nu ook print

Bij Metadecor heb je al de mogelijkheid om een bepaalde verbeelding in perforatie te creëren, maar het is ook mogelijk in print met de daarbij behorende garanties voor een buitentoepassing.
Je kunt dit met een aantal MD producten doen zoals MD Flack. Maar ook met MD Designperforatie, waarbij we panelen perforeren en van een print voorzien. Of met MD Formatura, waarbij wij verschillende patronen kunnen omzetten en kunnen voorzien van een print. Zo twist je een 2D afbeelding naar een 3D afbeelding voor een echt 3D effect. Hierdoor kun je je gevel een onuitwisbare uitstraling geven.

Internationale Campus Mendoza
Het project Internationale Campus Mendoza in Breda is een goed voorbeeld van dit product. Hierbij hebben wij MD Flack panelen geprint met een buitengarantie. De vlakke aluminium composiet gevelpanelen hebben wij verlijmd op een MD Verti hulpconstructie. Dit geheel is vervolgens aan de bestaande staal- en betonconstructie bevestigd.

Bekijk project Mendoza