02-augustus-2023

Spraakmakende designgevel voor Barbie’s Dreamhouse

In de betoverende wereld van de Barbie film worden realiteit en fantasie harmonieus samengebracht. Zwembaden zonder water en 2D-voedsel in koelkasten creëren een magische sfeer op de set. Alles lijkt volkomen kunstmatig en absurd, maar het geheim ligt in het geloven en jezelf laten meeslepen in de fascinerende wereld van Barbie.

Barbie's opvallende fuchsia-roze huis, zonder buitenmuren, is een eerbetoon aan zowel het originele Barbie Dreamhouse uit de jaren 60 als het moderne Kaufmann House, ontworpen door architect Richard Neutra in Palm Springs, Californië, in 1946.

De ontwerpers van Metadecor hebben voortgeborduurd op dit thema door een transparante designgevel te creëren voor Barbie's Dreamhouse, met behulp van het unieke MD Designperforatie patroon. Dit patroon is geïnspireerd op behang uit de jaren 60 dat de binnenmuren van het droomhuis bedekte. De opvallende gevel van Metadecor geeft je het gevoel in een schilderij te stappen naarmate je dieper in de set duikt en de wereld bijna 'tweedimensionaal' lijkt.

Elk element van het ontwerp is met zorg gemaakt om de klassieke vormen en silhouetten te benadrukken. Het ontbreken van buitenmuren biedt adembenemende uitzichten op het landschap achter de Metadecor MD Designperforatie gevel.

Barbie land wordt letterlijk gecreëerd als een alternatief universum, waar alles tastbaar is, omdat speelgoed in de eerste plaats dingen zijn die je kunt aanraken. Laat jezelf betoveren door de wonderlijke wereld van Barbie.