PARKEERGARAGE DIAKONESSENHUIS IN UTRECHT

Architect: inbo │ Opdrachtgever: BAM │ Gerealiseerd in: 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Mooie samenwerking voor Utrechtse parkeergarage

Bij de ontwikkeling van deze parkeergarage hebben Metadecor, de architect en BAM hun krachten gebundeld en een mooi eindresultaat geboekt. We zijn nauw betrokken geweest bij de realisatie van de transparante gevel van het pand.

Verdiepingshoge aluminium panelen van transparant MD Designperforatie
De verdiepingshoge aluminium panelen zijn voorzien van MD Designperforatie en deze vormen samen een fraai patroon. Verder zijn de panelen afgewerkt met een anodiseer laag in koper.

Zijaanzicht Parkeergarage Diakonessenhuis Utrecht voorzien van MD Designperforatie

Close-up van de print in het geperforeerd staal van de Parkeergarage van het Diakonessenhuis in Utrecht
Parkeergarage Diakonessenhuis
Fraai patroon in de gevelbekleding van Parkeergarage Diakonessenhuis in Utrecht
Parkeergarage Diakonessenhuis
Overzichtsfoto van de achterzijde van de parkeergarage met aluminium panelen welke voorzien zijn van MD Designperforatie
copyright JDVF Architectfotografie
Zijaanzicht van garage met MD Designperforatie panelen afgewerkt met een anodiseer laag in koper
copyright JDVF Architectfotografie

In dit project is verwerkt