Hyundai Training Center MD Strekmetaal gevel voorkant
   

HYUNDAI MOTOR TRAINING CENTER, ZUID KOREA

Architect: BCHO Architects │ Gerealiseerd in: 2018

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw opleidingscentrum met MD Strekmetaal

Het Hyundai Motor Training Center is het nieuwe opleidingscentrum van Hyundai Motor. Hier worden de werknemers van Hyundai Motor intern opgeleid.

Hyundai Trainingscenter Metadecor (10)

Metadecor heeft de gehele gevel van 2.600m2 MD Strekmetaal voorzien. Het strekmetaal is uitgevoerd met verschillende variabele openingen in de panelen. Daar waar mensen naar buiten kunnen kijken is het strekmetaal meer open dan op de plekken waar de gevel gesloten is. De panelen gaan van een opening van 30% naar een opening van 70% en weer terug.

De aluminium panelen zijn gecoat met een speciale metallic coating klasse 2. Deze codering wordt toegepast om bestand te zijn tegen de grillige Koreaanse weersomstandigheden en hoge UV straling van de zon.

null

Het MD Strekmetaal is met het MD Verti systeem bevestigd aan de hulpconstructie. Achter de strekmetaal panelen zijn twee verticale strips van 20mm gelast, op de rand van het paneel. Hierdoor zijn de panelen vastgeschroefd in de achterliggende koker. De schroef valt mooi weg onder een maas van het strekmetaal.

Hyundai Trainingscenter Metadecor (4)

Hyundai Trainingscenter strekmetaalgevel

Hyundai Trainingscenter Metadecor (2)

Detail aluminium panelen Hyundai Motor Training Center Zuid Korea

In dit project is verwerkt

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe projecten?

Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo kun je inspiratie opdoen vanuit je luie stoel. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met gebruikersgegevens.

Schrijf je in