Campus Byondis MD Designperforatie
   

CAMPUS BYONDIS IN NIJMEGEN

Architect: broekbakema│ Opdrachtgever: byondis│Gerealiseerd in: 2023

Toepassing: Gevelbekleding
Product: MD Designperforatie type MD DE130
Hoeveelheid: 60 m2
Materiaal: Aluminium
Oppervlakte behandeling: Poedercoating 2-laags RAL 7047 Telegrijs mat (30%)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe entreegebied voor de Byondis-campus in Nijmegen is een bijzondere aanwinst. Hier ontvangen zowel Byondis als Synthon hun bezoekers, die voornamelijk te voet of op de fiets het terrein kunnen betreden. Dit maakt de campus tot een groene, autoluwe oase en een opvallende plek te midden van het omringende industriegebied.

Het entreegebied is slim ingericht om verschillende verkeersstromen, zoals fietsers en voetgangers, van elkaar te scheiden. Dit draagt bij aan de groene en autoluwe sfeer van de campus. De Portiersloge speelt een centrale rol bij binnenkomst en fungeert als belangrijk ontmoetingspunt. De ruimtelijke vide zorgt voor een uitnodigende sfeer en heet bezoekers direct van harte welkom.

Een warm welkom

Metadecor heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de verfraaiing van dit entreegebied. We hebben de entree verrijkt met onze MD Designperforatie. De aluminium panelen zijn voorzien van een perforatiepatroon van het type MD DE130mm. De bevestiging van de panelen is verzorgd met ons semi-zichtbare bevestigingssysteem, MD Mezzo DEM111. Voor een duurzame afwerking zijn de panelen behandeld met een tweelaags poedercoatingsysteem in de kleur RAL 7047 Telegrijs mat (30%). Ook hebben we de muurafdekkers geleverd en geïnstalleerd, stevig verlijmd op de onderconstructie, bestaande uit aluminium profielen en beugels. Bovendien hebben we de hulpconstructie voorzien van een poedercoating in dezelfde RAL-kleur als de panelen. Het resultaat is een entreegebied dat zowel esthetisch als functioneel een warm welkom biedt.