05-september-2019

METADECOR OP WAF EN GEVEL

Nieuwsbrief Metadecor op WAF en Gevel
   

Er staan weer beurzen op onze agenda. Zo zijn we van 4 t/m 6 december 2019 te vinden op de WAF in de RAI in Amsterdam en van 28 januari t/m 30 januari 2020 op Gevel in Ahoy Rotterdam.

World Architecture Festival

De WAF is een internationaal festival wat dit jaar voor de tweede keer in Amsterdam gehouden wordt van 4 t/m 6 december. Op dit festival zijn ongeveer 2500 architecten en ontwerpers uit de hele wereld te vinden. Er is een beursvloer, er wordt een live award uitgereikt, er zijn bekende keynote speakers zoals Rem Koolhaas en er vinden laagdrempelige netwerkactiviteiten plaats met als afsluiting een gala in de Beurs van Berlage. Ben jij ook op de WAF te vinden?
Kom dan naar onze stand B40.

Korting op WAF tickets

Omdat wij partners zijn van het World Architecture Festival, mogen wij festival tickets met korting aanbieden. Gebruik de code SPONSOR15 bij het boeken van je online tickets. Tickets zijn te koop via de website van de WAF.

Gevel 2020

Voor de editie 2020 van het vakevenement GEVEL is gekozen voor het overkoepelende thema Modern Utopia. De wereld van de architectuur en het bouwen maakt zich op voor een nieuwe golf met (technologische) vernieuwing, maatschappelijke betrokkenheid en toekomstgerichte plannen. Wij praten hier graag met je over op onze stand A121.