20-januari-2020

METADECOR OP GEVEL 2020

Metadecor op Gevel 2020, Zien we je op deze beurs?
   

Het is bijna zo ver! Van 28 januari t/m 30 januari vindt Gevel 2020 in Ahoy Rotterdam plaatst. Metadecor is ook op deze beurs te vinden met de nieuwste innovatie op het gebied van gevelbekleding, MD Formatura. Deze week de laatste voorbereidingen voor de beurs. 

Duurzame en unieke gevel

Intelligent en uniek, dat is MD Formatura gevelbekleding. Dit product is een slimme keuze als je een duurzame gevel wilt. Je kunt het invallende zonlicht reguleren en het binnenklimaat van een gebouw ermee beheersen. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je een meesterwerk van een gevel creëert met MD Formatura. Want het lijkt alsof je iedere keer een andere gevel hebt.

Gevel 2020

Voor de editie 2020 van het vakevenement GEVEL is gekozen voor het overkoepelende thema Modern Utopia. De wereld van de architectuur en het bouwen maakt zich op voor een nieuwe golf met (technologische) vernieuwing, maatschappelijke betrokkenheid en toekomstgerichte plannen. Wij ontmoeten je hier graag om je over onze laatste ontwikkelingen bij te praten. Kom naar onze stand A121. Tot dan!

Registreer je gratis voor dit event