07-december-2023

Metadecor International op Everything Architecture 2023 in Dubai

Ga mee met Caroline tijdens Everything Architecture op 7 december in Dubai, waar zij namens Metadecor International om 15:20 uur een lezing zal geven. De titel van haar presentatie is 'SUN:KISS - façades for healthier cities', en ze pleit voor eenvoudige oplossingen met een blijvende impact op de energie-efficiëntie van gebouwen en het welzijn van de gebruikers.

Caroline zal projecten presenteren met prachtige gevels die niet alleen indruk maken door aandacht voor detail, maar ook indrukwekkende prestaties leveren. Zonwering, daglichtregeling, windscherming, privacy, akoestiek: een slim ontwerp kan tal van functionaliteiten aan een gevel toevoegen. Maar dat wist je natuurlijk al. Daarom bestaat haar presentatie vooral uit een selectie van beelden van inspirerende gebouwen, ontworpen door creatieve geesten, waarbij de gevels zijn ontworpen in samenwerking met onze collega's van Metadecor.

En over samenwerking gesproken: zij zal ook ingaan op voorbeelden van nieuwe ontwikkelingen met Airshade Technologies B.V. en ZigZagSolar. Samen maken we spraakmakende gevels.

We kijken ernaar uit je deze donderdag te ontmoeten!

 

MD-Socialpost-2023-_-Big5Global1