09-februari-2024

Meer Metadecor!

Op donderdag 8 februari 2024 heeft Metadecor in de aanwezigheid van allen die hebben meegedacht en meegebouwd de nieuwe assemblagehal aan de Eckertstraat officieel in gebruik genomen. Met deze hal – ontworpen door Nafthali van der Toorn van NVDTA Architects – gaat Metadecor meer prefabriceren en nog nadrukkelijker een focus leggen op de kwaliteit van het detail. Daar krijgen we nu meer dan 1.200 m2 extra ruimte voor.

Korte lijnen

Zoals CEO Wilco Pelgröm vertelde in zijn korte praatje: het belangrijkste doel van de hal is om de lijn tussen de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering nóg korter te maken. Bij Metadecor werken wij graag alles tot in de puntjes uit, om moeilijkheden en onvoorspelbare situaties op de bouwplaats te voorkomen. In de hal – onder geconditioneerde omstandigheden – is er meer flexibiliteit en ruimte om deze situaties op te lossen en zijn de engineers en het projectmanagement letterlijk dichtbij.

Even allemaal bij elkaar

Om te vieren dat de assemblagehal gereed is voor gebruik, hebben wij op 8 februari de bouwpartners en collega’s uitgenodigd om tijdens een feestelijke gelegenheid een kijkje te nemen in de nieuwe hal. Wij zouden graag nogmaals de bouwpartners willen bedanken die aan deze ontwikkeling van Metadecor mee hebben bijgedragen. En we kijken nu al uit naar de mooie projecten die op deze nieuwe locatie worden voorbereid!