01-november-2022

Kijk omhoog! ARC Awards in Amare

Woensdag 2 november 2022 is de jaarlijkse prijsuitreiking van de ARC Awards, georganiseerd door de uitgever van het vakmedium De Architect. Deze keer vindt de ceremonie plaats in Amare, het spiksplinternieuwe cultuurpaleis aan het Spui in Den Haag. Metadecor maakte veel van de plafonds in dit gebouw. Voor de gasten van de ARC Awards hebben we dan ook de tip: ‘Kijk omhoog! En zie hoe mooi dat gouden plafond glinstert’.

Traditiegetrouw worden de ARC Awards uitgereikt tijdens een diner, waarbij aan vele tafels de genomineerden en andere gasten tegelijkertijd genieten van een veelgangendiner. Metadecor ontvangt ook relaties aan één van die tafels: architecten waarmee we op dit moment samenwerken aan projecten. Het geeft ons de gelegenheid om eens in een andere context te praten over architectuur en alles dat speelt in de huidige bouwpraktijk.

De locatie van deze ARC Awards – Amare in Den Haag (oftewel OCC zoals het project op onze website heet) – is de uitgelezen kans om architecten te kunnen wijzen op wat Metadecor kan doen in het interieur van gebouwen. Niet alleen met plafonds van MD Strekmetaal en MD Designperforatie: in de grote zaal zijn ook akoestische wandelementen voorzien van een aluminium beplating met een patroon in MD Designperforatie. De meeste elementen glanzen in een heldere gouden kleur. Een feestelijke setting voor een goed architectenfeest!

MD Strekmetaal

MD Designperforatie

MD Designperforatie MD Strekmetaal

MD Designperforatie