18-april-2019

EEN GEVEL DIE SPIEGELT
MD FORMATURA IN RVS

Een gevel die spiegelt zeshoek
   

Als je op zoek bent naar een bijzonder gevel die opgaat in zijn omgeving, dan is ons product MD Formatura uitgevoerd in roestvast staal of ook wel genoemd inox het ideale product. De spiegeling ontstaat doordat de panelen elektronisch zijn gepolijst. Hierdoor gaan de panelen glanzen zoals te zien op de afbeeldingen. En ontstaat er een gevel die spiegelt.

Spiegelen van de omgeving

In combinatie met het verdraaien van het patroon geeft dit een prachtige spiegeling van de omgeving, zie diverse patronen hieronder. Bij het verdraaien van het patroon kunnen wij zowel de zon weren als de gevel transparantie geven.Door het maken van transparantie is het ook mogelijk om beplanting achter de gevel toe te passen. Hiermee kun je op eenvoudige manier een groengevel maken die meerdere functies in zich heeft.

Een gevel die spiegelt zeshoek
Een gevel die spiegelt ovaal
en gevel die spiegelt rechthoek
Een gevel die spiegelt bloem rond

Natuur en architectuur samen

Een gebouw maken met verschillende massa’s zoals binnentuinen of patio’s met hieromheen een schil van MD Formatura. Dit product kan in iedere gewenste vorm en patroon. Ook is het mogelijk om bij groene gevel in het patroon speciale vogel ingangen te maken. Hierdoor komt de natuur en architectuur heel goed samen.

Meer weten over MD Formatura