19-november-2019

CAMPAGNE 'SAMEN MAKEN WE MEESTERWERKEN' GESTART

Chris Kabel Design Stand, Samen maken we meesterwerken
   

Samen maken we graag meesterwerken. Meesterwerken van projecten met een duurzame schil om het gebouw. Wij zien een architect eigenlijk als een meester, een meester van de mooiste gebouwen ter wereld. Met de verschillende elementen van een gebouw zorg jij als architect voor het complete plaatje. Een echt meesterwerk! Dat is dan ook het thema van onze MD Formatura gevelbekledingcampagne, die van november t/m januari 2020 duurt. Dit thema zie je de komende tijd in vele uitingen terug.

WAF en Gevel 2020

Je ziet het thema ook terug in onze beursstands op de WAF en Gevel 2020. We zijn hierbij geïnspireerd door Delfts Blauwe meesterwerken en samen met designer Chris Kabel hebben we een mooie vertaling naar MD Formatura panelen van onze stand gemaakt. De afbeelding boven dit nieuwsbericht verklapt al een beetje hoe het eruit ziet. Maar het echte resultaat is te zien op de beurzen. Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan onze stands bij de WAF in de RAI of Gevel 2020 in Ahoy bewonderen.

Alles over meesters en meesterwerken

In de komende drie maanden staat Samen maken we meesterwerken centraal in onze communicatie. Zo schrijven we in samenwerking met onder andere Caroline Kruit blogs over Meesterlijk spelen met licht. Maar je vindt dit thema ook terug op onze socials, online advertenties en e-mailcampagnes. Je kunt het bijna niet missen. Bekijk de campagne pagina voor meer informatie over de campagne en natuurlijk ons product MD Formatura.

Bekijk de campagne