30-maart-2020

WERK ONLINE SAMEN MET METADECOR

Werk online samen met Metadecor en vraag een online ontwerp sessie aan
   

Het COVID-19 virus vraagt van iedereen een andere kijk op samenwerken, want we kunnen niet meer makkelijk naar elkaar toe. Daarom brengt Metadecor graag haar kennis en kunde naar je toe door middel van online ontwerpsessies.

Werk Online samen met Metadecor

In heel veel vakgebieden is het online samenwerken al veel meer een gemeengoed. In de bouw- en architectuurwereld gaan we nog graag bij elkaar langs. Maar samenwerken op afstand is voor onze branche ook heel goed mogelijk. Daarom introduceert Metadecor nu online persoonlijke ontwerpsessies. Maar het is ook mogelijk om gewoon een online afspraak met ons te maken via Skype, Teams of Zoom. Stuur hiervoor een mail naar informatie@metadecor.nl. 

Wat houdt het in?

In een online ontwerpsessie werken we samen aan een project en bepalen we samen de details. Denk daarbij aan het maken van schetsen voor gevelsystemen, het maken van bestekteksten voor het gekozen product en het bevestigingssysteem. Maar we kijken ook samen naar kleuren, type materiaal en het best passende product.

Hoe aan te vragen?

Je kunt een persoonlijke ontwerpsessie online aanvragen via de chat van Metadecor (icoon rechtsonderin). Je ontvangt dan een link, waarmee we samen kunnen videobellen en alle details van het project kunnen doornemen. Je hebt hiervoor geen account nodig. Handig om de afstand tijdens deze crisis te overbruggen en gewoon samen door te kunnen werken aan een project. Werk online samen met Metadecor.

Meer informatie over Online Studio