17-oktober-2022

Upgrade MD Verti nu online

Drie jaar na de lancering van onze reeks bevestigingssystemen is het tijd voor een upgrade. Het eerste systeem dat we hebben aangepast is MD Verti (STV111), het zichtbare bevestigingssysteem voor MD Strekmetaal.

Met een focus op de esthetiek en de uitvoerbaarheid van het systeem, is binnen Metadecor hard gewerkt aan een upgrade van het bevestigingssysteem MD Verti STV 111. Met de mogelijkheid tot een verticale toepassing van een MD Profiel zijn er nu grotere overspanningen mogelijk. De holle ruimte in het profiel verbergt bovendien de schroefpunten, waardoor de achterzijde van het systeem ook een mooi afgewerkte aanblik geeft. Dat maakt het aantrekkelijk om het systeem voor de glazen huid van een gebouw te plaatsen of op locaties waar beide zijden van de (geventileerde) gebouwhuid zichtbaar zijn, zoals bij parkeergarages.

Om het de ontwerpers makkelijker te maken, hebben we nu de technische tekeningen van het MD Verti STV 111 beschikbaar in verschillende formaten: pdf, dwg, Revit, IFC, SketchUp, in een technisch fiche en een bestektekst. Ook laten we met een exploded view en een animatie van de assemblage zien hoe het systeem wordt opgebouwd. Het systeem MD Verti is het eerste met deze update: de andere systemen volgen.

Productontwikkeling gaat continu door bij Metadecor. Met deze updates willen we de keuze voor de verschillende systemen eenvoudiger maken. Neem een kijkje op de vernieuwde pagina van MD Verti en laat je inspireren!

MD-Verti-STV111