reclamezuil MD Strekmetaal panelen
   

RECLAMEZUIL MCDONALD'S IN HARDERWIJK

Architect: Mies Architectuur │ Opdrachtgever: 4D staal
Fotograaf: Harry Noback | Gerealiseerd in: 2016

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Themacentrum wonen en vrije tijd in Harderwijk

Voor de nieuw geopende McDonald’s in Harderwijk is een reclamezuil geplaatst met panelen van MD Strekmetaal. McDonald’s is een fastfoodgigant welke door heel Nederland vestiging heeft. Zo is de Harderwijkse McDonald's de 248e vestiging, er zijn 197 zitplaatsen en het is de 11e vestiging met een McCafé, waar verschillende koffiespecialiteiten, warme chocolademelk en onder meer appeltaart en macarons kunnen worden genuttigd. McDonald's Harderwijk is het eerste filiaal in Nederland met een lift. Het geheel is gebouwd volgens alle wensen van duurzaamheid met groene energie, warmtewinning en LED verlichting.

MacDonalds en Dirk Harderwijk Reclamezuil Metadecor

Ontwerp themacentrum
Het reclamezuil is ontworpen door het Edese architectenbureau Mies Architectuur. Naast het reclamezuil is op het terrein langs de N302 in Harderwijk door Mies Architectuur het themacentrum met het thema WONEN EN VRIJE TIJD ontworpen. De ruim opgezette winkels bieden plaats aan de grotere winkelketens, maar daarnaast zal ook de kleinere detailhandel een prominente plaats krijgen in dit deels overdekte themacentrum. De winkelpromenade wordt op verschillende niveaus door uitkragende winkelmassa’s overdekt. Deze massa’s liggen direct in het zicht aan de N302, de verhoogde verbindingsweg tussen de Veluwe en Flevoland.

Reclamezuil MacDonalds en Dirk in Harderwijk

Reclamezuil van MD Strekmetaal
De reclamezuil is bekleed met MD Strekmetaal. De staalconstructie is gerealiseerd door 4D staal. De MD Strekmetaal panelen zijn met MD Verti STV111 aan de hulpconstructie geschroefd. De schroeven zijn in gelijke kleur als de panelen en zijn in het dal van de maas bevestigd waardoor deze nauwelijks zichtbaar zijn.

reclamezuil MD Strekmetaal panelen
Reclamezuil McDonald's in Harderwijk
Reclamezuil MacDonalds en Dirk Harderwijk Metadecor
Reclamezuil McDonald's in Harderwijk
Detail MD Strekmetaal Reclamezuil MacDonalds en Dirk in Harderwijk
Reclamezuil McDonald's in Harderwijk

In dit project is verwerkt