• MD Formatura gevels Raqtan Saoedi-Arabië
 
 

HOOFDKANTOOR RAQTAN IN DAMMAN, SAOEDI ARABIE

Architect: Rempt van der Donk │ Opdrachtgever: Raqtan │ Gerealiseerd in: 2018

 

Deel dit project

 

Een gevel van MD Strekmetaal en een patio omhuld met MD Formatura

In Dammam komt het nieuwe bedrijfspand van Raqtan, een leverancier van complete restaurantoplossingen in heel Saoedi-Arabië en de aangrenzende Perzische Golfstaten. Metadecor levert een aanzienlijke bijdrage aan dit grootse project.

Het MD Strekmetaal aan de buitenkant van het complex heeft een zonwerende functie. Aan de gevel komen chroomkleurige panelen met een speciale duurzame klasse 2 coating. Dit waarborgt de kleurechtheid. Daarnaast hebben onze engineers een looprooster achter het materiaal getekend.

Meer over MD Strekmetaal
 

Metadecor mag ook haar steentje aan het interieur bijdragen met een patio omhuld met MD Formatura en een palmboom gemaakt van een staalconstructie. Het MD Formatura patroon is geïnspireerd op een dadel en door de omzetting ontstaan er tegelijkertijd palmbladeren. Daarnaast wordt er in de patio een witte, stalen palmboom van maar liefst 134 meter gebouwd.

Meer over MD Formatura
 

Over dit project in Damman hebben we ook twee interessante blogs geschreven. De eerste blog gaat over de gevel en in de tweede blog leest u meer over het interieur.

Lees de blog
 
  • Avondimpressie MD Formature gevels Raqtan Saoedi-Arabië
  • Avondimpressie van de MD Formatura gevels bij Raqtan in Saoedi-Arabië
  • Detail MD Formatura gevels Raqtan Saoedi-Arabië
  • Patio voorzien van MD Formatura panelen bij Raqtan in Saoedi-Arabië
 

In dit project is verwerkt