26-november-2020

NIEUWE DIRECTEUR VAN METADECOR

Nieuwe directeur van Metadecor
   

Per 1 december 2020 is Wilco Pelgröm directeur van Metadecor. In deze rol gaat hij de verantwoordelijkheid dragen over de commerciële activiteiten van het bedrijf en zorgen voor een sterkere synergie tussen alle afdelingen.

Het gezicht van Metadecor

Wilco is sinds juni 2015 werkzaam bij Metadecor en begonnen als projectleider. Hij liet al snel zien dat hij een belangrijke bijdrage wilde leveren aan het bedrijf. De laatste twee jaar werkte hij als Operationeel Manager, waarbij hij verantwoordelijk was voor de gehele operatie van engineering tot productie/werkvoorbereiding en van projectleiding tot montage van alle projecten in binnen- en buitenland. Wilco: “Ik ben blij dat ik de kans krijg om in de rol van directeur de positie van Metadecor verder uit te bouwen en als gezicht van Metadecor naar buiten te treden.”

Binnenkort meer

De directie van Metadecor is verheugd met de nieuwe positie van Wilco Pelgröm in het bedrijf. Wilco kent de bouwwereld heel goed en met deze stap kan hij Metadecor nog meer op de kaart zetten. Benieuwd naar het verhaal achter Wilco? Binnenkort gaan we in gesprek met hem dus houd onze website en socials in de gaten.