05-november-2019

NIEUW: BMW EN MINI GARAGE EN PIETER BRAAIJWEG

Bedrijfsgebouw Pieter Braaijweg in Amsterdam gevelbekleding MD Designperforatie
   

Twee leuke MD Designperforatie projecten die we begin 2020 mogen gaan realiseren voor de BMW en MINI garage in Heemstede en een project aan de Pieter Braaijweg in Amsterdam. 

Pieter Braaijweg

Het flexibele bedrijfsgebouw dient straks als een soort 'Lantaarn' aan de Amsterdamse ring. De bedenkers achter dit bedrijfsgebouw is KOW uit Amsterdam. Het is een duurzaam gebouw voorzien van een aardwarmtepomp en zonnecollectoren met 1.300 m2 bedrijfsruimte, 570 m2 kantoorruimte en 11 parkeerplaatsen op de eerste verdieping. De gevel creëert door neggewerking een ideale zoninstralingshoek. De draagstructuur is toekomstbestendig en dusdanig opgezet dat er een zeer aanpasbare plattegrond gerealiseerd kan worden. Binnenkort meer over dit project op onze website.

BMW en MINI garage

De BMW en MINI garage in Heemstede, Van der Poelgeest is de officiële BMW en MINI dealer van de randstad. Om klaar te zijn voor de mobiliteit van de toekomst gaat deze garage zijn huidige pand verbouwen en uitbreiden. Voor dit project engineeren, leveren en monteren wij MD Designperforatie – type MD DE120 panelen, aan vier zijden gezet. De MD DE120 perforatie bestaat uit meerdere gatvormen en gatformaten, waarbij er per paneel een repeterende afbeelding wordt getoond.

BMW en Mini in Heemstede voorkant MD Designperforatie gevel

Bekijk het project BMW en MINI Garage