06-mei-2021

METADECOR TIMMERT VERDER AAN DE GEVEL IN EUROPA

Metadecor timmert verder aan de gevel
   

Metadecor timmert verder aan de 'gevel' in Europa. Naast projecten in België, Tsjechië en Roemenië heeft Metadecor nu ook de eerste opdrachten in Luxemburg en Duitsland. Maar ook buiten Europa hebben wij mooie projecten mogen realiseren. 

MD Strekmetaal in Frankfurt

Bij een datacenter in Frankfurt (Duitsland) gaan wij buiten diverse trappen bekleden met MD Strekmetaal in het patroon MD Gate. Dit doen wij in opdracht voor een grote Amerikaanse multinational Equinix, zij zijn gespecialiseerd in internetverbinding en datacenters. Het bedrijf is wereldwijde marktleider van datacenters voor colocatie, met 210 datacenters in 25 landen op vijf continenten. Via Royal HaskoningDHV zijn onze producten in de bestekken terechtgekomen en heeft ASK Romijn Deutschland Metadecor benaderd en opdracht gegeven. Onze monteurs mogen voor het eerst naar Duitsland afreizen voor deze klus van 200 m2

MD Designperforatie  voor Imatec

Na België volgt nu ook Luxemburg. Imatec in Luxemburg maakt machines voor de verwerking van papier en karton. Zij zijn onderdeel van Tembo, een bedrijf dat ook gevestigd is in Kampen. De eigenaar van Tembo heeft ons benaderd naar aanleiding van onze boomgevel van Graafschap College in Doetinchem. Hij was erg gecharmeerd van dit project en vooral van corten staal. Voor de nieuwe locatie, die inmiddels is gebouwd, gaan wij aan de slag met corten staal gevelpanelen in MD Designperforatie en MD Flack. Daarnaast MD Flack gevelbekledingen in aluminium met een poedercoating in kleur. Ook gaan we gevelisolatie en mogelijk gevelverlichting realiseren.
Weer mooie dingen om als Metadecor mee bezig te zijn, hopelijk volgen er binnenkort meer.