01-december-2020

METADECOR GESLOTEN MET KERST

Metadecor 2 weken gesloten met kerst 2020
   

Wat een jaar hebben we achter de rug. Een jaar dat begon als alle anderen, maar vanaf maart een hele andere wending kreeg. Een jaar van het corona-virus, geen handen schudden, geen knuffel of een kus, zorgen, ziekte, verlies, stress, thuiswerken, veel thuis zijn, beperkte uitjes en vakanties en ga zo maar door. En het einde is nog steeds niet in zicht. Ook de feestdagen zullen anders dan anders zijn. Geen uitbundigheid, maar ingetogenheid. Maar we maken er het beste van met beperkte gezelschap en lekker eten. En we hopen dat 2021 ons weer meer lichtpuntjes brengt. 

Metadecor twee weken gesloten

Metadecor heeft een beperkte bereikbaarheid aan het einde van dit jaar. Zo zijn wij van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari 2020 twee weken gesloten.Vanaf maandag 4 januari helpen we je graag weer. Maak er een smaakmakend nieuwjaar van met spraakmakende gevels.

Onze nieuwe gevel

Deze foto verraadt nog niks, maar op 15 december onthullen we onze nieuwe gevel. Houd dan onze website, socials, nieuwsbrief en het magazine De Architect in de gaten.