16-december-2019

IN GESPREK MET HANNEKE

In gesprek met Hanneke_zw
   

Het begon allemaal als een vakantiebaan. In de zomer van 2018 ging Hanneke aan de slag bij Metadecor als algemeen medewerker voor allerlei hand- en spandiensten. Van gasten ontvangen tot telefoon opnemen en van hotelovernachtingen boeken voor monteurs tot het nabellen van debiteuren. Ondertussen is Hanneke een vaste waarde binnen Metadecor en vertelt ze je graag meer over haar werkzaamheden.

Wat is jouw rol binnen Metadecor?

“Ik doe eigenlijk heel veel verschillende werkzaamheden. Vanaf het begin heet ik onze gasten welkom en voorzie ik ze van drinken. Ik ben de stem van Metadecor aan de telefoon dus je hebt me vast al eens gesproken. Daarnaast regel ik de kredietlimieten, bankgaranties en BHV administratie en cursussen. Onze monteurs moeten regelmatig overnachten voor projecten en dan verzorg ik de overnachtingen voor ze. Ook voor facilitaire zaken kunnen collega’s bij mij terecht, stuur ik onze schoonmaak aan en doe ik de boodschappen voor kantoor. Tevens heb ik contact met debiteuren om te zorgen dat wij onze facturen betaalt krijgen. Gaandeweg bleek dat ik veel energie krijg van administratie werkzaamheden. Daarom heb ik vanaf september ook de crediteurenadministratie onder mijn hoede.”

In gesprek met Hanneke_kleur

"Ik vind het leuk om dagelijks contact te hebben met de klanten van Metadecor. Ik leer iedere dag nieuwe dingen en dat maakt mijn werk zo leerzaam en leuk. "

Waarin zit jouw uitdaging?

“Ik heb de gehele administratie onder mijn hoede en dit vind ik enorm leuk om te doen. Mijn uitdaging is om de administratie van Metadecor verder te structureren en te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat er een steeds beter financieel inzicht komt, wat intern voor allerlei processen gebruikt kan worden.”

Wat maakt werken bij Metadecor zo leuk?

“Metadecor is een klein bedrijf. Je kent iedereen en je hebt ook met iedereen in je werk te maken. Dat maakt het werken bij Metadecor zo leuk. Ik ben bij de start heel hartelijk ontvangen en het is altijd gezellig. Ik vind ook dat Metadecor mooie producten heeft en dat trok mij heel erg aan. Het is hier anders dan anders.”

Wat beteken jij voor de klanten van Metadecor?

“Ik wil klanten, leveranciers en collega’s zo goed mogelijk van dienst zijn op wat voor manier dan ook. Goede communicatie vind ik daarbij noodzakelijk met als doel om samen tot een mooi eindresultaat te komen.”