29-augustus-2019

IN GESPREK MET DANNY

In gesprek met Danny, junior projectleider bij Metadecor in Kampen
   

Deze maand weer een nieuwe editie van onze rubriek ‘In gesprek met’. Dit keer is onze junior projectleider Danny Kiekebosch de gelukkige. Hij heeft de hbo-opleiding Bouwkunde afgerond. Na zijn studie heeft hij o.a. bij Raab Karcher en Boeve Afbouw gewerkt. En nu meer dan een jaar in dienst bij Metadecor.

WAT IS JOUW ROL BINNEN METADECOR?

“Als junior projectleider begeleid ik projecten van een bepaalde omvang van begin tot eind. Hierbij onderhoud ik de contacten met onze opdrachtgevers, toeleveranciers en partners. Zorg ik dat de planningen gehaald worden en we binnen budget blijven. Intern werk ik veel samen met onze afdeling engineering van detail tot uitvoering. Het gehele proces probeer ik continu te optimaliseren en praktisch haalbaar te maken. Ook bereid ik de montage en de productie voor.”

WAT VIND JIJ HET LEUKSTE AAN JOUW BAAN?

“Wat ik het leukste vind aan mijn functie is dat het heel divers is. Het ene moment ben ik tekeningen en details aan het doornemen met mijn collega’s van de afdeling engineering en het andere moment sta ik op de bouw om het project door te spreken met verschillende partijen. Zelf verzorg ik ook de werkvoorbereiding van mijn eigen projecten. Dit zorgt ervoor dat ik inhoudelijk meer kan meepraten en krijg ik beter zicht op hoe het productieproces verloopt. Elke dag is weer anders en loopt vaak ook onverwachts anders.”

WAT IS JOUW UITDAGING BINNEN DEZE FUNCTIE?

“Dat de functie zo divers is, is gelijk eigenlijk ook weer een uitdaging. Je moet alle processen goed op elkaar afstemmen en aansturen. Zorgen dat de neuzen de goede kant op gaan en dat iedereen met het juiste bezig is. Alle onverwachte zaken moet ik zo snel mogelijk oppakken. Daarbij heb ik altijd de wensen van de opdrachtgever, de planning en het budget in mijn achterhoofd.”

In gesprek met Danny, junior projectleider bij Metadecor in Kampen

"Wat ik het leukste vind aan mijn functie als junior projectleider is dat het zo divers is. Maar dat is gelijk ook weer een uitdaging."

WAT MAAKT WERKEN BIJ METADECOR ZO LEUK?

“Mijn doel is dat onze opdrachtgevers na het afronden van een project zeggen dat wij iets moois hebben opgeleverd. Ik wil graag mooie en unieke projecten maken. Dat is wat mij ook zo aansprak toen ik bij Metadecor ging solliciteren. Binnen Metadecor hangt er een gemoedelijk sfeer. Er zijn hele korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen. Echt de charmes van een klein bedrijf. Alle medewerkers hebben een goede werkdrive om er samen iets moois van te maken met technische innovaties.”

WAT BETEKEN JIJ VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS?

“Ik vind het belangrijk dat de communicatie richting onze opdrachtgevers zo helder en open mogelijk is. Daar maak ik me echt hard voor. Als er zich een probleem voordoet, denk ik goed met onze opdrachtgevers mee om het probleem zo snel mogelijk weer op te lossen. Je biedt ze daarmee een stukje extra service en dat wordt altijd erg gewaardeerd. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat een proces van A tot Z goed is en blijft.”