02-april-2019

HET SCHETSBLOK IS
GENOMINEERD VOOR BNA BESTE GEBOUW

Het Schetsblok Westlandgracht in Amsterdam is genomineerd voor BNA Beste Gebouw van het jaar
   

Het Schetsblok aan de Westlandgracht in Amsterdam is een van de negen genomineerden van de BNA Beste Gebouw van het jaar 2019 in de categorie Particuliere Woonbeleving. Het architectenbureau achter dit ontwerp is ANA uit Amsterdam en de opdrachtgever is Stichting 4 Winden & Kondor Wessels Vastgoed.

Het Schetsblok is genomineerd

In de populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam staat dit kleinschalige nieuwbouwproject Het Schetsblok. Dit woongebouw van zes verdiepingen biedt ruimte aan 25 luxe koopappartementen. Voor dit woongebouw hebben we MD Strekmetaal panelen geleverd en gemonteerd aan de gevel, balkon (inclusief plafond) en privacyschermen.

De strekmetalen panelen zijn uitgevoerd in aluminium en  bevestigd met behulp van het MD Verti systeem. Er zijn 3 verschillende anodiseerkleuren toegepast. Elk appartement is zo duidelijk te onderscheiden van de ander. De bewoners hebben zelf de grote van hun balkon bepaald. Daardoor is elk appartement uniek.

Breng jij je stem uit?

Vind jij ook dat Het Schetsblok moet winnen? Breng dan voor 1 mei je stem uit. Op vrijdag 17 mei maakt BNA de winnaar bekend. De winnaar ontvangt de Publieksprijs uit handen van juryvoorzitter Jort Kelder.

Ja, ik ga mijn stem uitbrengen op dit project