20-december-2022

Bomen geven aan de aarde

Het einde van het jaar 2022 kondigt zich aan met betoverende zonsopgangen en steeds kortere dagen, de eerste bevroren slootjes en koude neuzen na een paar minuten buiten. Voor het team van Metadecor is dit ook het moment om een geschenk te geven aan onze relaties: een geste van waardering voor de mensen die ons het vertrouwen van samenwerking hebben gegeven.

Dit jaar doen we het anders. Ons relatiegeschenk voor 2022 is een geschenk aan de aarde: samen met het Wereld Natuur Fonds (WWF) gaan we bomen planten voor de toekomst van onze kinderen. Daarom ontvangen onze projectpartners samen met de kerstgroet van Metadecor een envelop van het Wereld Natuur Fonds met daarin uitleg over de schenking die we mede namens hen en onze medewerkers hebben gedaan. En let op: de kaart van WWF geeft tegelijkertijd een mogelijkheid om de eigen tuin te vergroenen!

geef bos terug aan de aarde

Teruggeven aan de aarde – wiens grondstoffen wij mogen gebruiken om prachtige projecten te realiseren – leek ons voor dit jaar een gepast gebaar. Daarmee kan het WWF een impuls geven aan de biodiversiteit, CO2-opname en alle andere belangrijke functies van de bossen op onze planeet. Bij Metadecor zijn thema’s als biodiversiteit, energie-efficiency, circulair ontwerpen ook steeds belangrijker in ons dagelijks werk. Graag gaan we in 2023 met u in gesprek om te ontdekken hoe we onze projecten niet alleen prachtig en functioneel kunnen maken, maar ook meer betekenisvol voor de toekomst.

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!