MD Strekmetaal Plafonds Kantoor Aan de Stegge Twello
   

PLAFONDS KANTOOR AAN DE STEGGE IN TWELLO

Architect: PHB Deventer B.V. │ Opdrachtgever: Aan de Stegge │
Gerealiseerd in: 2018 | Beelden: Intermontage

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Aan de Stegge groeide uit zijn jasje

Aan de Stegge uit Twello groeide uit zijn jasje  en hun kantoorpand was toe aan een flinke modernisering. In maart 2018 zijn ze tijdelijk verhuisd naar een naastgelegen schoolgebouw, zodat er gestart kon worden met de verbouwing en uitbreiding van het kantoorgebouw. 

Kantoorgebouw Aan de Stegge in Twello

Uitgangspunt was duurzaam

Uitgangspunt van de uitbreiding was het bestaande casco van het kantoorpand. Deze is uitgebreid aan de achterzijde en zijkant van het gebouw. De bestaande bovenbouw is volledig verwijderd en opnieuw opgebouwd. Door de kavel te vergroten kunnen alle medewerkers nu op eigen terrein parkeren. De inrichting is modern en bevat veel glas, passend bij onze visie en transparante werkwijze. De materialen beton, staal en hout komen terug in zowel het exterieur als het interieur. Opvallend is de ruime entree met vide waar we onze bezoekers ontvangen. Het gebouw is opgedeeld in teamkamers waar onze medewerkers met het gehele projectteam en voorzien van alle moderne faciliteiten hun werk doen. Naast het realiseren van meer werkplekken was duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de verbouwing. Er zijn PV panelen geplaatst op het dak en er is een luchtwater warmtepomp geplaatst. Een gasaansluiting wordt niet meer gebruikt.

Keuken Kantoor Aan de Stegge MD Strekmetaal Plafonds

Plafonds van MD Strekmetaal

Voor het vernieuwde kantoor heeft Metadecor in een groot deel van het interieur MD Strekmetaal plafonds gerealiseerd. Dit hebben wij gedaan door middel van ons eigen plafond bevestigingssysteem. We hebben de MD Strekmetaal panelen met onze zichtbare MD Verti bevestigingssysteem vastgemaakt. Ook hebben we de vloerrand voorzien van MD Strekmetaal. Er zijn verlichtingsarmaturen aan het MD Strekmetaal bevestigd, maar ook is er deels verlichting achter het MD Strekmetaal gerealiseerd wat een fraaie uitstraling geeft. Het strekmetaal is bevestigd met schroeven die dezelfde kleur hebben als de panelen. De ophangprofielen zijn vervolgens gemonteerd op doorlopende draagprofielen die met draadeinden aan de bestaande betonconstructie zijn bevestigd. De ruimte tussen het bestaande plafond en het MD strekmetaal is benut voor alle installaties en akoestische isolatie. Door de transparantie van het MD Strekmetaal zijn de kantoorruimtes akoestisch gedempt. 

Plafonds MD Strekmetaal Kantoor Aan de Stegge Twello
Aan de Stegge in Twello
Ontvangst Kantoor Aan de Stegge Twello Plafonds MD Strekmetaal
Aan de Stegge in Twello
Kantoor Aan de Stegge Twello Plafonds MD Strekmetaal
Aan de Stegge in Twello
Kantoor Aan de Stegge Twello MD Strekmetaal Plafonds
Aan de Stegge in Twello
Entree Kantoor Aan de Stegge Twello Plafonds MD Strekmetaal
Aan de Stegge in Twello

In dit project is verwerkt